zambesc.com RSS Feed

Pizza Napoleon 1+1 gratis, nu e deloc gratis

Cu ceva ani in urma a inceput un ,, trend” printre pizzerii, mai toti au iesit cu oferta 1+1 gratis. In mare parte toate ofertele sunt ok, adica pe acolo. Platesti un produs la pret usor umflat, iar al doilea vine cu ceva reducere. Sau probabil fara profit pentru pizzerie. Mai sunt insa si cateva pizzerii printre care si pizzeria Napoleon din Timisoara, unde 1+1 gratis e practic pretul dublat, ba chiar ceva mai mult.

Cu alte cuvinte o pizza medie de 32 cm costa 22,4 lei, iar oferta 1+1 gratis la 40 cm are pretul de 49 de lei. Sincer eu nu vad nimic gratis la aceasta oferta. Sau poate aceasta oferta ,, gratuita” este special conceputa pentru cei care au ratat bac-ul. Irelevant pana la urma, ideea e ca oricum am lua -o, metoda de promovare mai mult strica imaginea decat sa o consolideze. Ba chiar jigneste clientul. Cred ca ar fi avut mai multe rezultate cu un slogan de genul : ,, cumpara pizza de la Napoleon si Olguta iti va creste pensia „..

Dincolo de toate acestea pizza de la Napoleon este buna si cu un marketing sanatos ar fi usor sa isi atinga targetul de vanzari. Si aceasta fara promisiuni de gratis, cadou, moca sau alte slogane care sunt in voga acum.

Un Comentariu
  1. David :

    A zis pe data de 11 iulie, 2017

    In ziua de azi trebuie sa casti bine ochii, altfel plătești de 2,3 ori mai mult. Diferențe intre magazine poate fi de 2 si 3 ori, chiar daca distanță între ele e de câțiva metri.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*