zambesc.com RSS Feed

Pizza cu cartofi prajiti exista !

Unii nu cred in Mos Craciun, altii in povestile pescarilor, eu nu credeam ca exista pizza cu cartofi prajiti. Aceasta pana acum cateva zile cand rasfoind un meniu intr-un local de prin nordul tarii, mi-a ,,sarit” in ochii: pizza cu cartofi prajiti. Evident am vrut sa ma conving ca este reala reteta, am comandat produsul, dupa cum se vede si in poza de mai jos. Pizza cu cartofi prajiti exista.

pizza-cu-cartofi-prajiti

Practic este o pizza obisnuita, peste care sunt aruncati niste cartofi prajiti. Nu m-a impresionat produsul, ba mai mult, cartofii prajiti erau din alt film. Parea mai mult o pizza dupa un accident. Una peste alta nu recomand pizza cu cartofi parajiti. Daca totusi va nimeriti prin orasul Viseu de Sus din judetul Maramures, si din intamplare ajungeti la pizzeria care serveste pizza cu cartofi prajiti va recomand sa alegeti altceva. O ciorba de burta, un ciolan afumat, mici, ca au si de astea….. Inventiile nu sunt tot timpul reusite.

,
2 Comentarii
  1. Bucur :

    A zis pe data de 15 decembrie, 2016

    Cred ca are un gust destul de bun.

  2. fride :

    A zis pe data de 30 decembrie, 2016

    Cartofi prajiti cu paine ar fi mers si un ou ochi ca sa intindem cu aluatul in galbenus


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*