zambesc.com RSS Feed

Piersic la Timisoara

Dupa toate stirile cu citricele stropite cu substante toxice, avem si o veste buna. Zilele urmatoare ajunge si la Timisoara Piersic. Adica Florin Piersic, marele maestru. Pentru cei cu pofta de cultura, spectacol, pot vedea sau revedea ,, Straini in noapte”. Piesa nu e deloc straina publicului, de-a lungul anilor au fost foarte multe reprezentatii.

Intre timp s-a mai schimbat si distributia, insa cel mai important personaj, cel mai ,, greu” a ramas. Poate si de aceea spectacolul aduna public numeros si de calitate la fiecare reprezentatie.

Daca aveti o pofta nebuna de Piersic, de cultura, va recomand acest spectacol si mai mult va recomand orice eveniment care are la baza Piersic. Piesa de teatru ,, Straini in noapte” se va juca pe scena Operei Nationale din Timisoara, luni 27 noiembrie ora 19.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*