zambesc.com RSS Feed

Petrom face evaziune fiscala

Nu obisnuiesc sa stau dupa bonul fiscal, cu mici exceptii. Adica de fiecare data cand am nevoie sa decontez suma respectiva. Astazi am alimentat la statia Petrom din Calea Sagului Timisoara. Iar dupa ce am achitat am aflat cu stupoare ca nu pot primi bon. Am insistat ca imi trebuie bonul pentru decont, insa degeaba. Initial am crezut ca e o gluma, insa nu era asa. Cucoana careia i-am platit cei 200 de lei pentru combustibil, ma anunta ca nu poate sa imi dea bon fiscal. Si daca chiar vreau bon va dura intre 2-3 ore sau poate chiar mai mult.

evaziune petrom

Probabil pana vine cineva care cumpara de aceeasi valoare si nu vrea bon. La insistentele mele, este chemat seful statiei care imi spune acelasi lucru, de parca ar fi ceva normal. Ba mai mult imi se propune o alta zi in care sa primesc bonul, ca sigur nu decontez eu acuma, la ce imi trebuie bon acum, etc. Parca eram la talcioc si ne targuiam, eram totusi intr-o statie Petrom. Si nu o statie Petrom din nu stiu ce catun, ci in orasul Timisoara.

Din ce stiu eu, lipsa bonului este evaziune fiscala, iar daca ai o problema de ordin tehnic in acest sens exista solutie alternativa. Ba mai mult este obligatoriu sa ai o solutie alternativa. Dincolo de toate acestea nu mi se pare in regula ca angajat Petrom sa nu te intereseze o astfel de problema. Practic am ramas ,,vorbind singur”, angajatii Petrom au plecat in treaba lor ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Probabil e ceva obisnuit ca la Petrom sa nu se ofere bon fiscal din cand in cand, astazi insa s-a intamplat ca eu sa cer bonul.

In concluzie statia Petrom din calea Sagului Timisoara face evaziune fiscala.

, ,
5 Comentarii
 1. Marius :

  A zis pe data de 28 iulie, 2015

  O fi avut casa de marcat ceva, o fi fost plecata in weekend big grin
  Data viitoare sigur iti vor da bon.(din parti)

 2. ati :

  A zis pe data de 28 iulie, 2015

  Nicio noutate: TOȚI străinii fac evaziune fiscală! Bașca mulți români cu tupeu: trebuie să fie ei iubiți, și dacă nu cumpără Vuitoane la cucoane, cum vrei să fie băgați în seamă ???

 3. dePop :

  A zis pe data de 28 iulie, 2015

  Sunt obligati de lege sa aibe alternativa. Nu e normal sa ma ,, programeze ” pentru bon peste 2-3 ore sau in alta zi.

 4. Ana :

  A zis pe data de 29 iulie, 2015

  Si care era explicatia lor? De ce nu puteau elibera bon fiscal? Ar fi trebuit sa isi prezinte scuze… mi s-ar fi parut normal sa inchida statia atata timp cat nu puteau elibera bon fiscal… In mod normal intr-o benzinarie functioneaza mai multe case de marcat. Pe unde am fost eu… sunt cel putin doua… Inteleg sa nu functioneze una dintre casele de marcat, dar amanadoua???

 5. dePop :

  A zis pe data de 29 iulie, 2015

  Ana@

  Sistemul ,, functioneaza ” ca la talcioc, fara scuze, ba chiar nu te baga in seama. Tehnic nu stiu care era problema, dupa mine a intrat alta masina la alimentat, clientul a precizat ca nu vrea bon, etc. Legal fiecare firma in caz de probleme tehnice trebuie sa aibe alta alternativa….nu exista peste trei ore bonul, sau in alta zi.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*