zambesc.com RSS Feed

Petre Roman, ursul si aberatiile din presa

In cursul zilei de ieri, posturile de televiziune si cateva ziare anuntau ca a fost capturat undeva la periferia Brasovului un urs. Unii oameni din presa au si completat ca a fost prins ursul care in primavara s-a incumetat sa ii taie calea lui Petre Roman. Cum si de unde certitudinea ca e acelasi urs, nu stiu…….De fapt nu stiu daca Petre Roman a vazut un urs……, poate a confundat-o pe fiica lui cu bietul animal, doar au aproximativ un gabarit apropiat. Sau sa inteleg ca recunoastrea ursului s-a facut dupa una din urmatoarele metode :

1. Au prins mai multi ursi, i-au introdus intr-o camera, a venit nea Petrica s-a uitat din antecamera printr-un geam de sticla si a spus ,, da el e, numarul 3..cel cu tatuaj pe coapsa ”
Sau:
2. Ursul capturat avea acelasi ceas Rolex la mana, iar in picioare avea aceleasi cizme de crocodil……………deci usor de identificat.
Sau poate asa:
3. Ursul prins a fost interogat ca la carte, cum de fapt vedem in filme ; tinut pe scaun intr-o incapere intunecoasa si stresat cu o veioza din cand in cand….pana a cedat si a recunoscut.

Pana la urma e bine totusi ca nu au aplicat metoda clasica, cea in care se prinde un iepure dupa care este interogat pana recunoaste ca este urs.

, , ,
2 Comentarii
  1. Tina :

    A zis pe data de 11 august, 2011

    laughing Foarte tare asta… Adevarul e ca nu citesc presa decat foarte rar… dar intepretarea ta e foarte amuzanta. big grin

  2. Malvina :

    A zis pe data de 11 august, 2011

    Ehe, cate glume se pot face cu Petre Roman… Intr-un fel, il compatimesc…NOT! laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*