zambesc.com RSS Feed

Peruca

Am o problema in ceea ce priveste parul care nu este al meu. Imi este greu sa accept firele de par pe diverse lucruri cu atat mai mult in mancare. Vorba aia ,, trei fire pe cap e foarte putin, insa trei fire de par in supa este enorm „. Nu pot sa ii inteleg pe cei care poarta peruca, cu exceptia celor care o fac din cauze medicale. In primul rand nu e parul lor…plus ca se pot intampla diverse lucruri. La un banal stranut iti poate sari peruca in ciorba domnitei pe care tocmai incerci sa o vrajesti….plus alte accidente care te pot lasa fara ghemotocul flocos de pe cap.

Nu inteleg utilitatea acestui accesoriu, cat de senzual poate arata cineva alergand dupa o peruca luata de vant, sau atunci cand freza se tot plimba de colo, colo pe chelie……………..Plus ca nu ai cum sa ai parul maciuca, cu peruca poti ,,scoate” maxim un mop. Si totusi sunt oameni care au o afacere din par, sau poate e mult spus afacere, dar zilele trecute mi-a atras atentia un afis care suna ceva de genul :

,, Cumpar par peste 50 cm ”

Ma gandesc ca nu era de pus in supa.

, , ,
9 Comentarii
 1. free :

  A zis pe data de 22 noiembrie, 2011

  Ei aș! O fi par de fasole, roșii sau viță de vie.winking

 2. Nadia :

  A zis pe data de 22 noiembrie, 2011

  Nici eu nu vad utilitatea perucilor exceptand cazurile mentionate si de tine la fel cu nu suport sa vad domnii care incearca sa-si ascunda varsta vopsindu-si parul(de multe ori nu foarte des).

 3. Nell :

  A zis pe data de 23 noiembrie, 2011

  Nu isi acepta varsta probabil, vor sa mai copilareasca putin.

 4. Adrian Nechifor :

  A zis pe data de 23 noiembrie, 2011

  Nici eu nu as purta peruca. Daca nu as avea suficient par in cap, m-as rade fara sa stau pe ganduri. Nu de alta, dar nici cu o „mizerie” in cap nu mi se pare ok. big grin

 5. relansat :

  A zis pe data de 23 noiembrie, 2011

  Umblam cu tertipuri de genul, in loc sa ne preocupam de alte chestii … suntem din ce in ce mai superficiali, preocupati de cum aratam, in niciun caz de lucrurile esentiale din viata noastra. pacat.

 6. Alexx :

  A zis pe data de 24 noiembrie, 2011

  am vazut si eu articole de astea , si sunt de parere ca daca ai un par bun sau ai chelie nu ar trebui sa o ascunzi winking

 7. Pos :

  A zis pe data de 24 noiembrie, 2011

  Unii se simt ciudata daca u chelie si nu vreau sa o arate, nu consider ca trebuie sa poarte peruca , doar la nevoie la femeile bolnave de cancer sau alte probleme, sau poate la o distractie , difertie ocazii cum ar fi halloweenul , dar in rest nu consider ca trebuie sa porti peruca …..

 8. Laurentiu :

  A zis pe data de 24 noiembrie, 2011

  @ relansat: totusi, nu vad care ar fi raul in a fi preocupat de cum arati…mai degraba ar trebuii sa ne acceptam asa cum suntem (cu sau fara podoaba capilara)

 9. Mircea :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2011

  Par in mancare … nici eu nu accept asa ceva.. este de a dreptul scarbos


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*