zambesc.com RSS Feed

Persoana perfecta

Este extrem de complicat sa definesti cum este o persoana perfecta. Bineinteles ,in imaginatia fiecaruia persoana perfecta are cu totul alte calitati. Cautand prin ,, portofoliul ” meu de ,,cunostinte” si nu numai, am gasit un personaj perfect.
Adica o persoana perfect adaptata la viata de zi cu zi, persoana nu este una imaginara cum probabil v-ati si gandit, ea exista insa, e mai mult un personaj…ca sa nu o mai lungesc, in opinia mea Kramer este persoana perfecta. Nu exista altcineva capabil sa treaca prin toate cele ale vietii cum o face acest celebru personaj. Probabil multi dintre voi sunteti dezamagiti, dar chiar si personajele din film nu sunt perfecte toate.

Uneori insa si Kramer poate avea ghinion :

, ,
6 Comentarii
 1. Hai :

  A zis pe data de 29 septembrie, 2011

  Mie imi place de el, nu am vazut multe episode din Seinfield, dar mi-a placut rolul lui…este capabil sa treaca prin toate cu zambetul pe buze si asta este cel mai important…

 2. Laurentiu :

  A zis pe data de 30 septembrie, 2011

  Este ok, insa nicidecum perfect. Genul ala de persoana nu cred ca exista, insa eu unul, o regasesc in persoanele dragi…pentru mine ei sunt persoanele perfecte.

 3. mihaela908 :

  A zis pe data de 30 septembrie, 2011

  nimeni nu`i perfect…pana nu te indragostesti de el… happy

 4. Free Lea :

  A zis pe data de 30 septembrie, 2011

  Putem invat de la Copii ce inseamna o persoana perfecta. In opinia lor o persoana perfecta este vesela, zambitoare si stie sa se „joace”.
  Putem sa ne jucam o viata-ntreaga si sa fim Liberi si „perfecti” sau putem sa ne inchidem in noi si sa pierdem esenta vietii.

  Nu uitati sa zambiti.

 5. In :

  A zis pe data de 3 octombrie, 2011

  Kramer si Jerry fac tot serialul…sunt geniali

 6. relansat :

  A zis pe data de 3 decembrie, 2011

  Cine ar dori o persoana perfecta? Eu unul nu. Imi place ce am langa mine. Ma ciondanesc cand si cand, dar ne si impacam. Cat despre Seinfeld, Kramer e preferatul meu, George pe locul al doilea laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*