zambesc.com RSS Feed

Pentru ca a lungit o cursa, un taximetrist risca 10 ani de puscarie

Nu este un banc, este realitate. Un turist care a apelat la serviciile unui taximetrist, l-a dat in judecata pe cel din urma. Motivul: taximetristul a lungit cursa cat au vrut muschii lui. Iar la final turistul a pierdut avionul si evident a avut de plata pe masura. Procurorii solicita intre 3 ani si 10 de puscarie pentru taximetrist. Nu va speriati nu se inatmpla la noi partea cu pedeapsa, ci in Turcia. Daca s-ar aplica o astfel de lege la noi, in circa trei saptamani am ramane fara taximetristi. Pe de alta parte clientul pacalit de taximetristul turc at trebui sa spuna multumesc, daca era prin Bucuresti cred ca lua si o cafteala bonus. Ca deh..sunt primitori.

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar mare parte din taximetristii romani parca nu sunt romani. Zici ca vin de pe o alta planeta si au venit aici sa se lupte cu orice le iese in cale, de la client la ceilalti participanti in trafic. Mare parte din ei par sub tratament dar fara tratamentul la zi, oameni irascibili, mereu nervosi si nemultumiti. Probabil o lege ca in Turcia ar mai face oarece lumina printre detinatorii de masini galbene cu cupola. Ca taxiuri nu prea pot fi numite toate. Mare parte sunt niste harburi mizere pe roti.

Altfel in viitor va fi un miracol atunci cand un client va plati suma de pe ceas sau va scapa fara bataie, sau sa nu fie scuipat dupa o cursa cu taxiul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*