zambesc.com RSS Feed

Pensiunea Sara Crivaia – Valiug

Cu ceva ani in urma eram un client fidel al satiunii Crivaia, poate e mult spus satiune, insa Crivaia este un loc in care mai toti timisorenii si nu numai se retrag la sfarsit de saptamana. Pentru cei care nu cunosc locurile, in cateva cuvinte vorbim de munte si apa, priveliste superba, o locatie perfecta pentru o vacanta sau macar o minivacanta. Zile trecute am poposit si eu cu cativa prieteni in zona, dupa doi ani de absenta in zona totul pare schimbat, adica mai multe cladiri decat stiam, mai multa populatie. Cabana unde trageam in trecut era ocupata, asa ca am cautat sa ne cazam in prima locatie mai rasarita care ne-a iesit in fata.

pensiune sarapensiune sara crivaia

Ne-am oprit la pensiunea Sara, o cladire cocheta nimic de zis, am intrebat pretul per camera ni s-a spus 200 de lei, iar in secunda doi 150 de lei….un pic neprofesionala acesta abordare. Camerele sunt ok, chiar si serviciile, dar pretul de 150 de lei, adica cel redus, nu as spune ca e unul redus. Asta daca pun in balanta alte locatii in care am poposit in acest an. Una peste alta a fost ok, mai putin un aspect…In holul pensiunii Sara troneaza un afis pe care eu nu l-am vazut cand ne-am cazat, probabil daca il vedeam refuzam sa ma cazez si asta nu pentru ca nu as fi respectat ceea ce ,, spunea “ afisul ci pur si simplu din principiu.

Afisul din holul pensiunii Sara dupa cum se vede si in poza de mai sus ne spune ca nu avem voie sa avem mancare la noi, iar daca avem mancare si suntem prinsi cu ea creste factura de cazare. Cu alte cuvinte, daca mancati biscutii din buzunar, cazarea nu mai e 150 de lei, ci fara numar..habar nu am cat, putea sa fie si 1000 de lei.

Personal nu am ce sa reprosez personalului, dar astfel de mesaje imi cam lasa un gust amar, cand mergi in vacanta, fie si o zi, doua, cauti sa te simti bine si nu sa te supui la nu stiu ce reguli fara sens, sau poate cu sens dar pentru un centru de reeducare..nu o pensiune.

, , , ,
3 Comentarii
 1. delia :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2013

  Asa ceva? Si daca nu au ce vreau eu? Ce tampenie!

 2. Alinna :

  A zis pe data de 8 septembrie, 2013

  E deplasata regula, adica personal nu asa accepta si daca nu am obiceiul sa mananc in camera, ideea de regula in vacanta nu prea imi surade…ar fi culmea sa taxeze in plus pentru ca ai venit cu o sticla de suc din alta parte. Ma mir ca au clienti si nu au realizat ca au o regula care deranjeaza si alunga buna dispozitie.

 3. Elena :

  A zis pe data de 11 septembrie, 2013

  Eu nu m-as fi cazat intr-o astfel de pensiune, ce asta….doar nu suntem pe vremuri. In concediu mergi sa te relaxezi, sfaturi si indicatii primi si asa zilnic gratuit. Afara e o tendinta generala in favoarea clientului, doar la noi apar reguli tampite, auzi sa nu ai nimic de mancat sau baut..ca primesti amenda, cam asta e pana la urma..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*