zambesc.com RSS Feed

Pastila care te face musculos fara sa mergi la sala

In scurt timp nu va mai exista niciun gras si nicio grasa, s-a descoperit pastila care te face musculos. Fara efort, fara mers la sala de sport, pur si simplu devii musculos daca inghiti o pastila…stiu ca suna ca o reclama la un produs chinezesc, dar de data aceasta pare ceva serios. Cica oamenii de stiinta au descoperit o pastila pe care au numit-o SR9009, produs care stimuleaza metabolismul si are un efect fantastic in crestrea masei musculare.

abdomen cu patratele,
Foto : Facebook

Au si martori acesti oameni de stiinta, adica niste soareci care au luat deja pastila si sunt toti numai fibra. Efectul este similar ca dupa un efort foarte mare, dar fara sa nu faci nimic..ce mai visul fiecarui cocalar. Deci in viitorul apropiat totul se va schimba, oricare dintre noi va putea avea un abdomen cu patratele si un spate in v.

Orice baba sau mos va capata talia unei manechine sau a unui manechin, oamenii fizic vor fi perfecti. Pe toate coclaurile vei gasi pe cineva cu fizic de manechin, iar gogosile uriase si uneori infuriate care se plimba printre noi vor disparea…te culci cu burta si sunci care atarna pe tine si te trezesti in postura de superman…

Ma tot gandesc si nu prea imi iese, adica imi cam da cu rest…o balena de 200 de kg transformata in muschi cum va arata ?..eu zic ca va fi aceeasi balarie, poate cu o alta palarie. Pana la urma orice ai face daca nu te abtii de la gustari de genul minim trei pui pe zi si cinci shaorma tot mare ramai…cu muschi sau grasime tot se lasa masina sub tine, de parca si-a pierdut o roata.

, , , , ,
5 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 26 august, 2013

  Cea mai tare sala pe care… o poti face, instant! big grin

 2. JR :

  A zis pe data de 26 august, 2013

  Sunt sigur ca o sa se vanda cand apare, mai ca painea calda.

 3. George Ginghina :

  A zis pe data de 29 august, 2013

  Asta credeti voi! Stati sa citim rubrica de „side effects” intai.

 4. Sanda :

  A zis pe data de 30 august, 2013

  Articolul acesta este o ironie la adresa pastilelor de slabit „miraculoase” nu? laughing

 5. dePop :

  A zis pe data de 30 august, 2013

  Sanda@

  Nu.., a fost o stire pe tema acestei pastile la tv, site-uri, etc…o stire serioasa, doar ca de la un punct, mi-am permis sa imi spun parerea despre astfel de produse…happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*