zambesc.com RSS Feed

Parodontax, pasta de dinti cu gust oribil

Cand ma gandesc la pasta de dinti, automat ma gandesc la ceva usor mentolat, gust placut, etc. Cred ca acesta ar trebui sa fie gustul, nu cred ca cer prea mult. Insa in comert mai sunt si produse care au gust de cacao..ma rog ,, cacao” e o expresie, adica mai avem si pasta de dinti cu gust oribil.
pasta de dinti
De regula nu cumpar eu acest produs asa ca nu prea stiu ce si cum, ma orientez dupa pret, adica un produs cat de cat bunicel. Asa s-a intamplat sa iau o pasta de dinti parodontax cu ambalaj rosu, ma gandesc ca o fi si ceva diferenta din acest punct de vedere. O pasta de dinti cu care eu nu ma pot spala, are un gust oribil si miros la fel, parca ar fi pipi de pisica.

Nu inteleg de ce sa faci o pasta de dinti cu un gust oribil, cand exista atatea produse chimice care pot schimba gustul. Sau poate trebuie folosita pasta de dinti impreuna cu cateva mentosane, guma de mestecat si ceva tic tac. Mai ales ca pasta de dinti cu pricina nu e tocmai ieftina, ba chiar tripla la pret fata de multe alte paste de dinti.

Sau poate aceasta e o metoda de obisnuire a celor care folosesc pasta de dinti, adica dupa x spalari garantam gustul de ,,cacao” in gura.

, ,
3 Comentarii
 1. Mihai :

  A zis pe data de 26 noiembrie, 2013

  Am folosit-o si eu de doua ori si apoi am aruncat tubul.

 2. Anda :

  A zis pe data de 15 decembrie, 2013

  Paradontax este pasta de dinti medicinala! Excelenta pt cei care sufera de afectiuni gingivale! Eu m-am obisnuit cu ea.

 3. dePop :

  A zis pe data de 15 decembrie, 2013

  Anda@

  Bravo tie, sunt multe produse medicinale care au gustul schimbat pentru a fi mai usor tolerate..nu si Parodontax..de ce ?..nu stiu, dar eu nu il pot folosi, are un gust groaznic.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*