zambesc.com RSS Feed

Pana si Gigel Frone este copiat

Nu stiu cati il tin minte pe Gigel Frone, dar sigur cei care au trecut astazi prin centru Timisoarei si-au amintit de acesta. Si aceasta nu pentru ca ar fi dat vreun recital prin Timisoara. Ci pentru faptul ca un alt individ il imita..Da, pana si Gigel Frone a fost copiat.

Pana la urma e foarte trist, personal nu inteleg de ce sa il copiezi pe Frone, cand ai atatia artisti care merita copiati. De ce nu Elvis, Stevie Wonder sau Michael Jackson..ci Frone ?

Probabil Frone e mult mai usor de copiat, ca saracul nici el nu stia ce canta, ci mai mult bombonea a la mexicana de balta. Sau cine stie o fi mai de succes sa il imiti pe Gigel Frone decat pe Elvis..Fanii fac diferenta happy.

Un Comentariu
  1. Ana :

    A zis pe data de 22 martie, 2017

    Elvis nu e ușor de imitat, un bombanit si un zdranganut de chitare mai merge, chiar daca stam mai greu cu talentul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*