zambesc.com RSS Feed

Palat sau casuta ?

Toata lumea iubeste casutele mici si cochete, cel putin asta am inteles eu de fiecare data cand discut cu cineva pe aceasta tema. Si nu este o impresie gresita, daca dam o cautare pe net, unde apare o casuta micuta sunt si o groaza de comentari pozitive. Toata lumea isi doreste o casuta micuta, frumoasa si cel mai important suprafata sa fie 100% utilizata.
casa lemn
Dar se pare ca toate acestea sunt doar in teorie. Spun asta deoarece nu am vazut pe nimeni sa construiasca o casuta mica, o casa decenta pana la urma. Adica o casa care sa satisfaca nevoile si atat. Romanul vrea o casa imensa, spatioasa, obligatoriu mai lata si mai inalta decat a vecinului. Nu ii includ aici pe cei care isi fac turnulete fara numar, ci ma refer doar la romanul obisnuit. Tuturor ne place natura, frumusetea, dar cand vine vorba de a face ceva mai toti o iau razna si cladesc niste monstruozitati din beton armat si neaparat termopane.

Iata cateva casute simple, ieftine si frumoase :

case din piatra

cabana mica lemn

casa frumoasa

casute frumoase

casute in copac

cabana lemn

casa mica

case naturale

Foto : Facebook

Sper ca va placut colajul de imagini, poate totusi cativa dintre voi o sa va schimbati ideiile in privinta casei, cabanei pe care o doriti. Nu trebuie sa fim neaparat ca si vecinul, sau vecinii. Nu lor trebuie sa le placa casa, ci noua. Casa pana la urma ne reprezinta, este amprenta noastra. Poate fi ca un buchet de flori, sau ca o urma galbena in zapada. Depinde ce va reprezinta, ce va place happy .

, ,
2 Comentarii
  1. Alex :

    A zis pe data de 8 martie, 2015

    As da imediat aparatamentul din Bucuresti pentru o casa retrasa intre copaci…liniste,nu tu vecini retarzi, nu tu masini ,nu tu claxoane..

  2. Mihu :

    A zis pe data de 13 martie, 2015

    Imi place ca nu doar ca arata absolut sclipitor dar au si ceva unic aceste casute, eu mereu mi-am dorit ceva deosebit, cel mai mult imi sta gandul la acele case din Italia parca ce sunt intr-un fel de tunelele…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*