zambesc.com RSS Feed

Opriti-l pe Robu !

Pentru cei care nu sunt timisoreni sunt dator cu cateva explicatii, adica cine este Robu ?…Probabil dupa titlu va ganditi ca este un cal de curse care nu mai poate fi oprit, sau un caine maidanez care umbla brambura si isi face nevoile unde are chef. In realitate lucrurile sunt mai grave, domnul Robu este primarul in functie al orasului Timisoara..din pacate. Iar ca si asemanare varianta a doua ar fi cea mai apropiata.

Timisoara de-a lungul istoriei a trecut prin multe incercari, incepand cu turcii si terminand cu fostul primar Gheorghe Ciuhandu sub a carui obladuire au fost ,, retrocedate” strazi intregi din zona centrala unor etnii. Dar la ultimile alegeri a aparut speranta, cel putin asta vedeau timisorenii in Robu…din pacate am intrat din lac in put.

Visul lu’ Robu

Unii viseaza sa fie piloti, altii viseaza sosele asfaltate, dar domnul Robu se viseaza sef de trib intr-o tara exotica, un loc unde palmierii inverzesc peste tot, iar tribul sa se numeasca Palmisoara. Visul a inceput sa devina realitate, palmierii au fost plantati si cu toata opozitia celor care vietuiesc in oras va urma si un al doilea val de palmieri. Palmisoara nu e doar un vis pentru primar, ci realitate, cum de fapt este si el pentru timisoreni, realitate, un cosmar in realitate.

Palmisoara primar

Timisoara trebuie salvata

Cu turcii timisorenii s-au descurcat, adica ba o cafteala, ba cateva femei trimise la Istambul, dar cu Robu ce facem ? Sincer as inclina sa cred ca niste analize medicale ar salva Timisoara, insa acum suntem sub dictatura.

Omul nu intelege, nu face diferenta, nu pricepe..poate totusi cineva apropiat il lamureste, convinge sa schimbe palmierii cu brazi, tei, stejari..asa poate reusim cumva sa convietuim pana la noile alegeri. Doar sa nu ii vina altceva in minte, daca e sa ne luam dupa declaratii, situatia e grava….

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*