zambesc.com RSS Feed

OMV si-a robotizat angajatii

De foarte multe ori mi se intampla prin magazine sau chiar si statii peco sa discut si altceva cu vanzatorul/vanzatoarea. Evident unii incearca sa imi vanda ceva, altii pur si simplu sunt sociabil si au chef de conversatie. Ieri seara am alimentat la statia OMV de pe langa Gara de Nord din Timisoara. Am intrat sa platesc, iar cele doua casierite tocmai aveau o disputa foarte aprinsa.

Ajung la caserie, una dintre ele ma ia in primire, schimband vocea 99%, de la un caine turbat la pisica in calduri. Platesc…., iar vanzatoarea ma intreaba daca nu vreau o bricheta, eu raspunzandu-i ca nu fumez. Dar aceasta nu baga in seama raspunsul meu, de parca era un robot cu o caseta, adica ea isi continua poezia cu :..,,avem brichete in multe culori, sunt rezistente”…, ii repet nu fumez.., ea imi arata cu degetul spre brichete, completand; ,,arata foarte bine”, etc…

Probabil cei de la OMV au ramas cu un stoc de brichete, dar sincer nu ma intereseaza, iar daca cineva vrea sa lege o conversatie, chiar si cu scopul de a vinde…, ar trebui mai intai sa asculte.

,
11 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 5 octombrie, 2012

  Poate le-a spalat creierul inainte… Si mie mi-au facut ceva similar cu o prajitura…

 2. Ome :

  A zis pe data de 5 octombrie, 2012

  laughing) eu am patit-o cu tigari. Ii spueam ca nu fumez dar mi le tot prezenta laughing

 3. giolly :

  A zis pe data de 5 octombrie, 2012

  Pai la prajituri (inghetata, cafea etc) au o norma. Depinde de la statie la statie. Si daca nu vand x pe zi sunt penalizati.

 4. Alex :

  A zis pe data de 7 octombrie, 2012

  Sunt prea stresate vanzatoarele astea laughing

 5. Raducu :

  A zis pe data de 7 octombrie, 2012

  In zona mea sunt ok, se observa uneori stresul si oboseala dar e bine.

 6. Tig :

  A zis pe data de 7 octombrie, 2012

  Te duci cu 150 de lei fix pentru cat combustibil ai alimentat si la casa te intreaba daca vrei un baton de susan la doar 1.99..NU multumesc. Evident ca insista ca e doar 1.99. laughing

 7. Alina :

  A zis pe data de 8 octombrie, 2012

  Si eu sunt tare enervat de atitudinea asta de talcioc al celor din benzinarii! Mai exact produsele de 2 lei sunt puse in fata ta pe tejghea si in stanga si drepta acestia, 99% otrava curata! Apoi intervin si vanzatoarele doar, doar te prostesc sa iei ceva! Asta imi aduce aminte de talcioc cand tigancile imi explicau: avem si dealea, avem dealea…..

 8. thoth :

  A zis pe data de 8 octombrie, 2012

  parerea mea este ca nici cunostintele sau/si prietenii nu te mai asculta. te intalnesti la o cafea cu X. „interlocutorul” isi incepe monologul: mama ei de viata, de job, de colegi, de…de….de….de tot. la un moment dat te intreaba; „tu cum esti, cum iti merge?” incerci sa deschizi gura, fericit ca ti a venit randul sa spui si tu ceva…nicio sansa, nu l intereseaza raspunsul, doar intrebarea era importanta pentru ca putea fi exprimata de el. deci parerea mea este ca se intampla ceva la nivel mondial care ne robotizeaza pe toti.

 9. Pa :

  A zis pe data de 9 octombrie, 2012

  Am fost si eu azi dimineata sa alimentez la benzinaria de langa gara si am patit acelasi lucrulaughing Chiar asta vorbeam cu colegele de lucru! Eh la inceput am zis ca face misto de mine…era foarte insistenta cu brichetele ei colorate!

 10. Aurora :

  A zis pe data de 9 octombrie, 2012

  Eu alimentez de la Petrom si aproape de fiecare data sunt intrebata daca nu vreau o napolitana.

  totusi mi se pare penibil cum o companie gigant precum OMV-Petrom incearca sa vand brichete sau napolitane

 11. gari :

  A zis pe data de 10 octombrie, 2012

  poate ca au un mic procent din toate acele promotii cu care te zapacesc zi de zi ..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*