zambesc.com RSS Feed

Olx ,, batut la fundul gol ”

Olx cel mai tare din parcare dupa ce a inghitit concurenta. Si totusi nu e chiar asa, se pare ca si la acest nivel poti avea probleme. Iar problemele vin de la cine nu se astepta nimeni. Grupurile de pe facebook iau o cota importanta din clientii celui mai mare site de vanzari. Chiar daca pare o ,, concurenta ” de neglijat, grupurile de vanzari au luat un avant foarte important. Iar vanzarile generate au luat mult din cota de piata. Cei drept toate grupurile care au succes sunt de nisa, de aici si succesul imediat. Iar mai nou, cele mai multe dintre ele pun accent pe seriozitate si corectitudinea celor implicati. Ceea ce in teorie incearca si Olx, dar doar in teorie.

In concluzie daca vrei sa vinzi ceva, ai sanse foarte mari sa vinzi mult mai repede pe facebook decat pe ,, expertul” in domeniu OLX. Ba chiar sa primesti banii in avans in cont pentru produs, ceea ce pe OLX nu se v-a intampla.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*