zambesc.com RSS Feed

Oltenii, covrigul si permisul

Pentru a nu exista dubii, vin cu o explicatie inainte: covrigul = volan.
Ieri am traversat Oltenia in drumul meu spre casa, iar la un moment dat a inceput sa picure marunt, cat sa ude soseaua. Nimic deosebit dupa parerea mea, insa de cum am intrat in zona olteneasca, adica dupa Slatina am intalint o gramada de masini trosnite. Intre Slatina si Craiova, cinci accidente, toate proaspete, calde, inca ieseau aburi din masini.

Iata cateva imagini :

O altfel de parcare :

Nu stiu oltenii sa conduca pe timp de ploaie?.., luneca ca pe ulei, fara ulei….Sau unii au luat permisul la Pitesti, platind cu praz, branza, oua si cu ce mai aveau prin ograda? O fi de la zaibar,happy..sau ei doar se grabesc repede!? Daca ar ploua des in zona, in cativa ani ar ramane Oltenia fara olteni.

, ,
2 Comentarii
  1. Bul :

    A zis pe data de 28 octombrie, 2012

    acuma nu trebuie sa ii condamnam pe olteni peste tot este la fel zi de zi se petrec zeci de accidente nu numai in oltenia . nu sunt oltean si nici nu imi plac olteni .

  2. dePop :

    A zis pe data de 28 octombrie, 2012

    Da, asa este, insa 5 accidente destul de grave pe o distanta de 30 km.., e cam mult.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*