zambesc.com RSS Feed

Oliviera – Un singur site pentru mai multe restaurante

Din cand in cand mai de voie, mai de nevoie suntem obligati sa punem mana pe telefon si sa cerem de mancare. Acum sa nu va ganditi ca ma apuc sa sun cunoscutii si necunoscutii si sa urlu la ei ca imi este foame happy. Nici chiar asa, de lene sau din cauza lipsei de inspiratie in bucatarie, gatim ceva mai rar in ultimul timp. Duminica cum nu am iesit niciunde, am zis ca facem o comanda speciala, adica altceva decat pana acum. Si am inceput sa caut pe net, printre pizza si alte cele. Problema era pana la urma, ca eu voiam o mancare chinezeasca, iar consoarta mea ceva ca la mama acasa, atunci cand mama nu-i acasa. Adica nu stiu ce tochitura ca doar era duminica. In fine, am tot colindat netul in lung si lat, pana am ajuns pe site-ul Oliviera.ro . Aici aveau de toate, meniu chinezesc, meniu traditional romanesc, meniu mediteranean, mancare japoneza, pizza, cofetarie si nu un local ci cateva pe fiecare sectiune.

Dupa o scurta ,, rasfoire” ne ploua deja in gura mai ca la inundatii. Ne-am pus sa facem lista, sa alegem, cate o portie de la doua restaurante diferite, plus un desert ( eu sunt la cura happy ). Cand sa plasez comanda: ce credeti ? Surpriza, Oliviera.ro este o platforma cu restaurante ale caror bucatarii sunt mai de pe tot mapamondul, dar sunt livrari din Bucuresti , evident doar in Bucuresti. Iar noi voiam de mancare la Timisoara. Restaurante din Bucuresti care sa faca livrare la Timisoara sigur inca nu exista.

Asta se intampla cand foamea iti intuneca judecata si nu vezi decat ce te intereseaza. Vina e 100% a mea, daca in locul meu era o femeie insarcinata, probabil pleca cu primul avion spre Bucuresti. Pana la urma am comandat cate o pizza made in Timisoara. Insa ramane ca la prima ocazie cand ajungem la Bucuresti sa verificam cateva localuri din lista oferita de Oliviera.

, , , , , ,
Un Comentariu
  1. Mircea :

    A zis pe data de 25 februarie, 2015

    Acum vreo 4-5 luni, căutam un fotograf, cameraman,etc. Am găsit un site , sun acolo , ne Înțelegem la preț, data. Cand ii dau adresa, pai nu e ok, firma era din București, iar evenimentul la Oradea happy . Deci nu ești singurul. Ca o paranteza, m-a mirat faptul ca am găsit fotograf la preț mai bun in București. Cat privește confuzia Google e de vina, chiar daca cauti fotograf nu știu care oraș, te poate trimite la bucuresti daca site-ul cu pricina e bine optimizat. Google nu știe ca avem șosele proaste si e dificil sa faci un drum prin tara.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*