zambesc.com RSS Feed

Oana Zavoranu isi va incinera mama in studioul Antena 1, iar dupa isi va face film

Nu este un subiect despre care sa scriu, insa astazi butonand tv-ul am dat peste niste gunoaie in direct. O femeie a murit iar cateva gunoaie din presa si nebuna de fiica s-au pus pe facut planuri. Tuta de Oana Zavoranu a si anuntat ca in sfarsit are bani sa isi faca un film. Ca pana acum nu a avut destui bani, dar acum, gata, s-a rezolvat. Cucoana draga si retardata iti platesc eu filmul, doar sa il faci cat mai repede, du-te urgent la cel mai apropiat spital sa fa-ti un film, platesc eu. Sunt sigur ca filmul facut la mecla ta va avea un succes fantastic, toata lumea e curioasa cum arata piticii de pe creierasul tau.

Iar voi antenistilor sunteti mai prosti decat tuta asta care se crede Michael Jackson, coloana infinitului, mama artei si a culturii. Eu zic sa nu va opriti aici, o puteti inmormanta pe mama lu’ Zavoranca in studio. Loc aveti, ca e la Capatos sau la ,, Acces in direct ” tot aia e. Asa o sa aveti un studio unic, poate si o alta emisiune unica ; ,, In studio printre cruci „. Invitati veti avea in permanenta, doar ca vor fi ceva mai tacuti decat nebunii pe care ii aduceti acum la emisiuni.

, , ,
Un Comentariu
  1. Marius :

    A zis pe data de 18 aprilie, 2015

    Eu ma gandesc ca nu mai are prea multă minte fata asta…
    A luat-o un pic cu capul.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*