zambesc.com RSS Feed

O timisoreanca plateste 500 euro celui care o lasa insarcinata

Stirea e deja ,, veche” stiu acest lucru. As fi trecut peste acest subiect, insa dupa ce am citit articolele pe acesta tema am impresia ca lipseste ceva. Mai toata lumea trateaza subiectul cu : uau, fabulos, etc. Stirea a fost preluata inclusiv de presa internationala. Dupa cum se vede si in imaginea de mai jos, domnita careia ii lipsete ceva, fizic arata bine. Si totusi sa fi fost nevoie de anuntul postat pe facebook care suna cam asa :

„Tanara 25 de ani caut barbat dispus sa ma lase insarcinata, ofer 500 euro. Pentru cei 500 euro tu te distrezi eu ma aleg cu un copil „

plateste 500 euro pentru sarcina

Daca barbatii ar fi fost pe cale de dispartie ar mai fi mers un astfel de anunt. Dar nu e cazul, daca o femeie vrea o aventura o gaseste pana la urma. Sau daca chiar exista o problema nu cred ca cineva ar vrea sa ii apara poza in mod public. Ma intreb ce efecte ar avea acest lucru mai tarziu pentru copil ? Personal cred ca este vorba de altceva, cucoana vrea sa se intinda pe canapeaua lu’ Maruta, lu’ Capatos. Ca deh, in ziua de astazi esti nimeni daca nu apari in astfel de locuri. Si cum probabil nu are alte talente fatuca s-a gandit sa faca un pic de senzatie.

Nu contest ca exista femei care si-ar dori un copil fara sa aibe de-a face cu barbatul dupa. Dar nu cred ca o viitoare mama doreste sa expuna cumva copilul, chiar daca acesta inca nu a fost conceput. Nu cred ca o viitoare mama si-ar dori ,, spectacol”, ci liniste si discretie. Mesajul cucoanei nu prea are legatura cu o viitoare mama, in aceasta poveste copilul e pe locul 5-6. Nu sunt impotriva procreerii, dar cred ca uneori niste teste pentru mansarda unor dudui ar fi extrem de utile. Sunt de preferat povestile pentru copii cu ,, te-a adus barza”, decat ,, te-am cumparat de pe facebook cu 500 euro „.

, , , ,
7 Comentarii
 1. Marius :

  A zis pe data de 22 martie, 2015

  Eu cred ca fata a avut prea mult timp liber. Nu cred ca este ceva adevarat…

 2. dePop :

  A zis pe data de 22 martie, 2015

  Anuntul este real, la fel si persoana. daca va duce la bun sfarsit ideea ramane de vazut. Cum spuneam si in articol, eu cred ca altul e scopul.

 3. Alina :

  A zis pe data de 23 martie, 2015

  Nu stiu ce sa zic. Mi se pare destul de ciudata o astfel de cerere. Si eu cred ca este ceva ascuns aici. Ma gandesc totusi ca vorbim de o viata pe 500 de euro…

 4. Mircea :

  A zis pe data de 23 martie, 2015

  Nu știu de ce dar eu as cam pune un pariu ca domnita asta nu prea e timișoreanca

 5. Oreo :

  A zis pe data de 23 martie, 2015

  Acum zice ca vrea copil,mai tarziu o sa ceara pensie alimentara

 6. ion :

  A zis pe data de 24 martie, 2015

  Nu stiu ce sa zic si eu ,merita 500euro pt o noapte happy

 7. ice :

  A zis pe data de 30 martie, 2015

  da si dupa proces etc etc etclaughing)))
  este o metoda care se practica in afara, ca e simpla treaba, peste 9 luni vei fi dat in judecata, vei fi obligat pentru testul paternal si aia e, copilul este al tau, vei fi considerat un parinte denaturatlaughing)
  si vei plati de 10 ori suma castigatalaughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*