zambesc.com RSS Feed

Nu mai cedati locul in tramvai celor in varsta

Specialistii englezi lovesc din nou. De data aceasta echipa de specialisti cred ca e destul de tanara. Si asta deoarece acestia ne indeamna sa nu cumva sa cedem locul in autobuz batranilor. Motivul e unul simplu, batranii trebuie sa faca miscare, adica e mai sanatos sa stea in picioare. Ba chiar ar fi ok sa merga pe jos. Adica daca vreun batranel sau o batranica alerga dupa autobuz indicat ar fi sa ii dam una la fluier. Asa va pierde autobuzul si va merge pe jos, astfel va fi sanatoasa si va trai mult. Doar sa nu fie un autobuz pe ruta Bucuresti – Bacau, ca pana ajunge devine pioner sau soim al patriei happy.

In concluzie daca tineti la batrani fortati-i sa faca miscare. Cum ? Pai foarte simplu:

– Ii puteti incuia in casa sa coboare in rapel pe o franghie.
– Daca vedeti un batranel ca vrea la o toaleta, blocati usa si trimiteti-l acasa, sigur va alerga pana la destinatie.
– Blocati liftul, urcatul la etajul 10 poate intineri orice mamaie in carje.

Si lista ar putea continua, doar sa isi doreasca atata tinerete pensionarii patriei. Cat despre specialistii englezi cred ca au luat-o pe aratura, sau i-o fi calcat pe bataturi un participant la primul razboi mondial.

Un Comentariu
  1. pen :

    A zis pe data de 26 octombrie, 2017

    Depinde de varsta si starea fizica a acestora.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*