zambesc.com RSS Feed

Nu mai am inima

De ieri. De ieri dimineata. Cand m-am trezit nu mai simteam nimic. De fapt, mint. Simteam un gol. Simteam ca ceva lipseste. Si totusi era o stare placuta. Era o stare placuta pentru ca asta imi spunea ratiunea.
Inima nu mai imi transmitea nimic… nu mai aveam inima.

Nu stiu daca ati trecut prin asa ceva. Sa nu mai ai inima. Sa nu mai simti iubirea, sa nu mai simti ura. Sa nu mai simti fericirea. Sa nu mai simti necazurile. Sa nu simti nimic.
Daca nu ati traiti asa ceva, va spun eu. La inceput e foarte bine. Si de fapt, e un bine continuu. E o stare de nepasare sufleteasca absoluta.

O stare la care multi se chinuie sa ajunga folosind cele mai puternice droguri sau incercand cele mai crunte betii. O stare in care nu mai esti afectat deloc de ceea ce se intampla in jurul tau. O stare in care nu iti mai pasa de nimic si de nimeni. O stare de un calm absolut.

Totusi ratiunea imi spune ca o viata traita fara suflet e o viata irosita. Asa ca acum trebuie sa descopar unde mi-e inima si cum sa o aduc inapoi. Cu toate bucuriile si necazurile ei.

, ,
4 Comentarii
 1. maya :

  A zis pe data de 18 mai, 2009

  probabil la tine este poveste dar mie mi s-a imtamplat.si imi pare rau ca am inceput sa simt in nou.starea de imunitate era perfecta happy

 2. Andrei :

  A zis pe data de 18 mai, 2009

  Nu este poveste. Insa eu chiar vreau sa simt din nou…

 3. noemi :

  A zis pe data de 18 mai, 2009

  De cand ma chinui sa ajung la o stare de asta, si numa nu reusesc.Intr-un fel e bine sa fi „nesimtit”.

 4. Bibi :

  A zis pe data de 23 mai, 2009

  deep…..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*