zambesc.com RSS Feed

Nokia lanseaza un concurs, dar nu poti sa participi

Acum cateva zile am descoperit un concurs lansat de Nokia : Promotie OVI. Concursul e simplu: daca iti cumperi un telefon Nokia, sau daca ai deja unul, mergi si completezi un talon, iti faci cont pe OVI si astepti tragerea la sorti.

Concursul a inceput pe 01.09.2009. Ma uit care sunt magazinele participante, si aflu ca in judetul Dambovita e unul singur. Internity in Targoviste.

Bun, ma duc azi, 04.09.2009, sa ma inscriu si eu in concurs. Surpriza ! Nu aveau taloane pentru concurs, nu au primit de la Nokia. thumbs down Sa revin saptamana viitoare.

Deci concurs e. Ca sa participi, poate am o sansa dupa ce se termina perioada concursului …

, ,
9 Comentarii
 1. Alter Ego Blog :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2009

  Daca ai deja telefon Nokia ar trebui sa poti participa online… cel putin eu asa am inteles…

 2. Andrei :

  A zis pe data de 5 septembrie, 2009

  Nu ai inteles bine. winking
  ” Persoanele care acceptă să îşi facă cont pe site-ul http://www.ovi.com în magazinele participante la promoţie, în perioada promoţiei, vor primi un talon pe care să îl completeze corect şi să îl depună în urna din magazin.”

 3. Alter Ego Blog :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2009

  uite ce spune regulamentul Pentru a participa la prezenta campanie participanţii trebuie să meargă în magazinele participante la promoţie în perioada 01.09.2009 – 09.11.2009. Aceştia trebuie să deţină sau să achiziţioneze un telefon Nokia şi să îşi facă un cont pe site-ul http://www.ovi.com

 4. Andrei :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2009

  Asa,si nu ai citit si in continuare? Urna, talon…

 5. Jocuri miniclip :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2009

  Interesant concurs,Noki firma serioasalaughing

 6. Alter Ego Blog :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2009

  Ba am citit, dar ce te retine sa mergi intr-un magazin sa le arati telefonul si sa ceri un talon pe care sa-l completezi cu datele tale si IMEI-ul telefonului

 7. Andrei :

  A zis pe data de 6 septembrie, 2009

  Pai nu ma retine nimic, asta am si incercat sa fac. Dar cand am fost in magazin, mi-au spus ca inca nu au taloane.
  Credeam ca am explicat destul de simplu in articol care e problema mea. straight face

 8. Emilia :

  A zis pe data de 21 septembrie, 2009

  Numele meu este Emilia Ursachi si lucrez la DC Communication, firma care se ocupa de parte din activitatile de comunicare ale Nokia.
  Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat (am vazut recent postul ) si imi pare rau ca nu ati reusit sa va inscrieti in concursul Ovi. Pentru buna regula macar, chiar si asa tarziu, vreau sa precizez totusi ca Nokia a oferit la timp tuturor magazinelor participante la promotie taloanele de inscriere, precum si celelalte materiale informative necesare desfasurarii in conditii optime a companiei. Ulterior, reteaua magazinelor Internity s-a retras din acest proiect iar lista magazinelor participante, prezenta pe site-ul Nokia, a fost modificata. Momentul in care Dvs ati avut experienta neplacuta a coincis cu aceste schimbari.
  Va invitam sa va inscrieti in campania Ovi – o puteti face fara niciun fel de probleme apeland la magazinele Nokia sau la magazinele din retelele Arsis, Euro – GSM si Fonomat – lista completa si actualizata a magazinelor este disponibila aici http://www.nokia.ro/microsite/magazine-participante.
  Imi pare rau ca ati facut un drum in plus si inutil, sper ca acestea sa nu va fi descurajat sa intrati in program.
  Cu stima,
  Emilia Ursachi

 9. Andrei :

  A zis pe data de 21 septembrie, 2009

  Din pacate in judetul Dambovita nu e nici nu magazin participant. Iar pana ajung in Bucuresti sau Ploiesti poate se mai retrag si alte magazine din concurs. hee hee

  Oricum, multumesc pentru lamuriri. Acum e clar, Nokia nu are nici o vina. De vina e reteaua magazinelor Internity, care a dat dovada de neseriozitate.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*