zambesc.com RSS Feed

Nimic nu este nou, totul se repeta

Nu e vorba de vreun film vazut in reluare, sau vreo stire expusa in diverse moduri. Nu e vorba de viata, de evenimente, de persoanele care ne influenteaza viata. Toate acestea se repeta, nimic nu dispare, decat pentru scurt timp iar revenirea e tot timpul mai in forta decat inainte. Pentru a nu fi acuzat ca am luat-o prin ,, balarii” o sa vin si cu un exemplu.

Daca va uitati cu atentie la doamna Firea pe cine vedeti ?

Nu trebuie sa fii expert ca sa iti dai seama ca doamna primar Firea dupa vorba dupa port, mai ales dupa vorba duce un pic cu tovarasa Elena. Spun un pic pentru ca eu zic ca a deposit-o pe tovarsa. Firea e cu mai mult tupeu, mai directa cand vine vorba de decizii dictatoriale, mai nesimtita, ce mai, cred ca tovarasa Elena ar fi invidioasa.

Cat priveste pe tovarasul Nicolae, pai nu mai e loc de interpretari. Domnul Dragnea l-a depasit de mult, la toate capitolele. Cat priveste asemanarea la vorba si port, e chiar foarte mare. Ba chiar Dragnea ar putea fi confundat ca fiind tatal.

Noi de astia nu mai scapam veci, si ce e mai grav, clonele sunt si mai periculoase, mai nesimtite. Cine mai urmeaza sa ne viziteze, seful de la cazan ? Ca restul echipei e pe aici.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*