zambesc.com RSS Feed

Muzeul Satului din Bucuresti in imagini

Daca sunteti in cautarea unei case, a unei vile cu piscina sau va tenteaza un penthouses, va recomand ca inainte de toate sa vizitati Muzeul Satului. Sigur dupa o astfel de plimbare o sa va doriti o casuta mai modesta. Daca nu aveti timp de plimbari pe la Muzeul Satului, puteti alege un model de casa din colajul de poze de mai jos happy :

casa din paie

Toate locuintele sunt

bio…

casa acoperita cu paie

casa bordei

casa lemn mica

casa lut si paie

casa veche cu etaj

casa traditionala

casa si caruta

Muzeul Satului

casa veche interior

Muzeul satului dimitrie Gusti

Muzeul satului Bucuresti

Si asta nu e tot, restul il puteti vedea la Muzeul Satului din Bucuresti, pretul unui bilet este de 10 lei. Iar daca distanta pana la Bucuresti e una semnificativa, cautati un muzeu similar in zona unde va aflati. De exemplu la Sibiu, Baia Mare sau Sighetu Marmatiei, gasiti ceva asemanator, ba chiar peste Muzeul Satului din Bucuresti.

, , ,
Un Comentariu
  1. Mircea :

    A zis pe data de 18 mai, 2016

    Nu mai vrea lumea astfel de case, acum se poarta plate colorate si cu inox…Nu avem cultura la acest capitol, si nici respect pentru ceea ce am avut odată.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*