zambesc.com RSS Feed

Motocicleta zburatoare in curand pe piata

Nu e vorba de vreo jucarie sau vreun roman de succes, e vorba chiar de o motocicleta care va zbura. In februarie 2018 va fi lansata pe piata americana prima motocicleta zburatoare. Personal cred ca e vorba de un pas imens si sper sa aibe o evolutie mai rapida aceasta tehnologie decat o are internetul si telefonia mobila. Desi daca bine ma gandesc, o astfel de tehnologie va afecta multe afaceri mari. Pe de alta parte ar rezolva multe probleme fara sfarsit pe care le are Romania si tarile din lumea a treia..lipsa soselelor.


foto: Kitty Hawk

Compania care a facut anuntul este din San Francisco si se numeste Kitty Hawk. Motocicleta cu pricina se va putea conduce fara permis, asta la ei. la noi s-ar putea sa fie nevoie si de un brevet de pilot, ca pe la noi nimic nu e simplu. Ca si inspiratie se pare ca Star Wars a fost ,, scanteia”. Vehicolul cu pricina este o combinatie intre un jet ski si o motocicleta.

In sfarsit se vor rezolva si la noi cateva probleme..Cu siguranta insa vor aparea altele, daca acum te poti intalni cu cocalari doar in trafic, pe viitor sa ii vezi si de la fereastra dormitorului. Iar ,, celebrele” Omida si Mama lu’ Omida, chiar vor zbura pe maturi motorizate. Ce mai, o sa fim tara lu’ vajthat.

4 Comentarii
 1. Mircea :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2017

  Vreau si eu una. Chiar sunt curios de pret. Sigur chinezi au ciulit deja urechile si lucrează la ceva.

 2. Adina :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2017

  Cred ca o gramada de bani costa! Dar cred ca este superb sa poti zbura cu o motocicleta!

 3. Mircea :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2017

  Probabil in primul an o sa coate ceva mai mult . Dar in 2-3 ani sigur vor fi accesibile. Principiul de funcționare e ca la bicicleta zburătoare inventata de un american in garaj.. costurile din ce imi aduc aminte foarte Ok. Practic nu costurile de producție sunt problema, ci unicitatea ofertei. Iar aceasta nu va dura mult..China sigur deja lucrează la ceva.

 4. Renti :

  A zis pe data de 26 septembrie, 2017

  Sunt curios cat va costa.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*