zambesc.com RSS Feed

Modele case mici, frumoase

De ceva timp casele mici sunt apreciate doar in poze. Daca in trecut mai toate casele erau prietenoase cu mediul iar dimensiunea acestora era redusa, astazi lucrurile s-au schimbat radical.

Sunt dorite casele mari fara un calcul al necesarului. Totusi cred si sper ca mai exista si persoane care apreciaza o casuta mica, a carei marime se pliaza stric pe necesar. Si nu ma refer la o reducere a confortului, ci strict la ceea ce avem nevoie.

Modele case mici

Dupa cum se vede si in poze solutii arhitecturale exista, indiferent de gusturi. Ideea e sa ne dorim suficient o astfel de casuta si sa o incadram in zona unde urmeaza sa o construim.

Astept si eu ziua cand o sa avem cartiere intregi cu astfel de case, sper sa vina randul si caselor mici sa fie apreciate.

,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*