zambesc.com RSS Feed

Mobila Timisoara

Timisoara este un oras destul de mare, oras cu pretentii, un loc in care ai impresia ca poti gasi orice. In realitate situatia nu e tocmai roz, in urma cu ceva timp m-am apucat sa mobilez un apartament. Asta se intampla in urma cu aproape doi ani, in aceea perioada am luat la pas fiecare magazin de mobila, am colindat Timisoara in lung si lat. Am gasit ceva, insa mai toate a trebuit sa mi le imaginez eu cum vor arata. Adica nu am gasit o expozitie intr-un magazin de mobila care sa fie facuta pentru o incapere completa.

Toate erau alan-dala, canapele la canapele, dulap la dulap, sau toate la gramada. De curand in Centrul Comercial Alfa din Timisoara a deschis firma Staer un stand generos de unde poti alege versiuni complete de dormitor, sufragerie, biblioteca, etc. Am mai scris despre ei, imi plac foarte mult produsele lor. Insa in acest moment caut un cuier pentru un hol, vreau ceva deosebit. Adica as prefera ceva atipic, ceva interesant, nu vreau dulap, oglinda si agatatori, vreau ceva intre clasic si modern. Poate o combinatie intre fier forjat, ceva lemn si sticla, insa aerisit, nu incarcat.

Mobila la Staer arata asa :

Alte ,, expozitii ” de mobila :


Cautand un astfel de produs prin Timisoara mi-am dat seama ca stam foarte prost la capitolul mobila . Avem doua centre comerciale specializate Alfa si Kappa, unde in afara de Staer mai toti vanzatorii ofera mobilier in stilul depozitelor, de multe ori nu realizezi cum arata sau cum poate arata un corp de mobila. Nu stim sa prezentam, nu stim sa vindem, vanzatorii raspund cu da sau nu, sau in cel mai bun caz spun o ,, poezie’’ in care nici ei nu cred.

Sper ca prezenta brandului Staer pe piata timisoareana sa aduca un plus printre comercianti. Sunt singurii care intr-adevar stiu sa isi prezinte marfa, insa din pacate la magazinul Staer din Timisoara nu am gasit cuier.

, , , , , , ,
7 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 11 aprilie, 2013

  este super Staer, chiar vreau sa-mi caut si eu dulap la ei, dar am noroc ca in Bucuresti au ditamai salonul, chestia e ca fusesem la cel unde erau inainte si s-au mutat….

 2. dePop :

  A zis pe data de 11 aprilie, 2013

  Ana @

  Din ce stiu in Bucuresti au doar franciza, dar in curand va fi si un magazin propriu.

 3. Bogdan :

  A zis pe data de 12 aprilie, 2013

  Arata foarte bine

 4. Monisa :

  A zis pe data de 17 aprilie, 2013

  Mobila este foarte ok, au si camere de copii, dormitoare, oferta este foarte larga.

 5. ciprian :

  A zis pe data de 18 aprilie, 2013

  eu mi-am luat mobila pentru tot apartamentul de la franciza din ghencea din Bucuresti. Sunt super multumit si i-am recomandat si prietenilor.

 6. Mihai :

  A zis pe data de 26 aprilie, 2013

  Coltarul alb arata foarte bine

 7. Alina :

  A zis pe data de 8 ianuarie, 2014

  Veniti in Iasi sa cumparati mobila big grin Aici stam foarte bine. Daca n-ar fi vreo 700 km distanta…Oricum, sunt marii producatori, apoi sunt micii producatori de mobila care vand la parterul blocurilor si multe firme care fac mobila la comanda.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*