zambesc.com RSS Feed

Mobila si decoratiuni la Romexpo

In aceste zile, mai exact pana duminica, Romexpo gazduieste cateva targuri interesante. O combinatie reusita de nise din punctul meu de vedere, adica mobila, decoratiuni, dar si antichitati, ba chiar si flori. Segmentul cel mai reprezentativ il constituie totusi mobilierul, in special tapiteriile.

Paleta de canapele, fotolii si alte obiecte aditionale este extrem de variata, ba chiar putem vorbi de noutati, inventii. Combinatii intre metal si lana, suna ciudat, insa arata fabulos. Este vorba de obiectele din imaginea de mai jos.

De asemenea canapelele modulare de care vorbeam zilele trecute,sunt probabil cea mai ,, ingenioasa ” gama de produse din cadrul targului.

Cu alte cuvinte ,, mobila cat vezi cu ochii”, dar si produse de nisa, cum ar fi mese , scaune, unele fabricate din materiale vechi de peste 100 ani. Este vorba de mese fabricate de o firma din Suceava, iar materia prima fiind provenita din demolarea unor cladiri vechi. Rezultatul o masa fantastica cu o patina fabuloasa.

Targul merita vazut, daca nu pentru mobila si decoratiuni, poate unii vor fi atrasi de masina de epoca din imaginea de mai jos.

Autoturismul este de vanzare, iar ultimul pret negociat la ,, sange” happy, era undeva in jur de 16000 de euro.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*