zambesc.com RSS Feed

Mobila, saltele, decoratiuni – Expozitia BIFE 2015 in imagini

BIFE nu este doar o expozitie oarecare, ci cea mai mare si importanta manifestare de profil din Romania. Cu alte cuvinte cel mai mare targ de mobila, saltele si decoratiuni. Daca nu esti la BIFE nu ,, existi” happy. Am fost prezent la ultimele editii, asa ca pot spune ca sunt ,, indreptatit” sa emit cateva pareri happy.Targul din acest an a fost un pic peste cele din ultimii ani. Iar daca in trecut expozitia se adresa preponderent persoanelor juridice, in acest an puteai face cumparaturi cu adevarat reduse. Ce-i drept nu toti expozantii aveau oferte, insa au existat firme care aveau reduceri reale de 30-40 %.

Iata cateva imagini de la BIFE 2015 :

poze scaune

Timflex targ bife

poze targ mobila

poze targ bife

poze romexpo

poze bife 2015

poza scaune deosebite

poza bucatarii

canapele bife 2015

expozitie mobila

BIFE 2015

Doar cateva imagini deoarece au existat firme care nu voiau sa le fie pozat standul. Probabil ca nu cumva sa divulg nu stiu ce secrete happy care apar oricum pe site-ul lor si in cataloagele care le distribuiau. Sau poate din ale motive, cum ar fi :

– oamenii erau urmariti general, sau poate mobila lor era urmarita de DNA.
– sau poate erau de origine indiana si le era frica ca nu cumva apartul foto sa le fure sufletul.
– posibil sa nu fi fost machiati, sau poate mobila lor nu era macheata, coafata, etc.

In fine nu am inteles acest lucru, data viitoare ii intreb care e secretul happy .

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*