zambesc.com RSS Feed

Moartea caprioarei

Nu este vorba de literatura, ci chiar se intampla in zilele noastre sa moara caprioare din cauza rautatii, inconstientei si cruzimii unora dintre noi. Dupa ce am poluat padurile, apele, cu plasticuri si alte mizerii, mai nou niste indivzi au otravit locurile in care salasluiesc caprioarele din imprejurimea orasului Arad. Pana in prezent au murit peste 100 de caprioare in chinuri…De ce ??? Probabil unii vor spune ca e vorba de agricultori care isi protejeaza investitia, insa si pana acum existau agricultori, chiar mult mai multi, dar asa ceva nu s-a mai intamplat.

Pana la urma ar trebui sa facem un pas inapoi si sa reinfiintam acele locuri publice in care pe vremuri erau pedepsiti cei care greseau. Undeva in piata sa existe un stalp, sau mai multi unde sa fie legat cel care a gresit si biciuit. Ar trebui sa existe si un tabel cu pedepse, ceva in genul :

– Ai scuipat pe jos = 5 bice pe spinare.
– Indisciplinat in trafic = 20 bice pe spinare.
– Ai inselat = 50 de bice pe spinare.
– Ai furat = 100 bice pe spinare
– Ai omorat o caprioara = 500 bice pe spinare

Daca facem un calcul individul, sau indivizii din zona Arad ar trebui sa incaseze pentru cele 100 de caprioare minim 50 000 de lovituri de bice…. Poate asa ne mai revenim ….

, ,
4 Comentarii
 1. Cal :

  A zis pe data de 26 ianuarie, 2012

  Mda…pacat de saracele vietati! N-o sa pot niciodata sa inteleg oamenii astia…sa inteleg cum le functioneaza lor cerebelul! Din ce in ce lumea e mai rea si mai inumana….trist

 2. Natalia :

  A zis pe data de 30 ianuarie, 2012

  Ce oameni, doar natura ne-a mai ramas, dar unii o distrug si pe aceasta, cred ca pedeapsa cu biciul nu ar fi suficienta.

 3. tedy :

  A zis pe data de 5 februarie, 2012

  pff si voi cu pedepsele astea..dac nu furam nu mancamtongue…una la mana ,,,ce preferi sa vuri si sa mananci sau sa mori de foame?bn la mn nui cazul da uni asa gandesc…si dac esti sarac si vezi ca unu are mai mult normal ca ai vrea sa ai si tu asa ca mai bn furi de la el decat sa cumperitongue…..si el dac e bogat dc nu da la saraci….si faza cu rautatea…toti suntem rai pt ca Dumnezeu ne-a facut si sistem nervos…oare pt ce?sa stam calm..??nu cred ..ci pt ca sa ne enervam uni pe alti…batting eyelasheslaughingnuj ce vb da ..ma aflu si io in treaba…hai mai omu mai greseste da cu natura ce dq aveti?ce vau facut bietele animale? loavar dq de bombalai ,tampiti ,prosti…una nu iti ajungea pt gratar?laughing

 4. dePop :

  A zis pe data de 5 februarie, 2012

  tedy @

  Cred ca nu ai citit articolul pana la capat, nu e vorba de braconaj pentru a face rost de mancare, ci de niste rauvoitori care au otravit in final 204 caprioare din zona Arad.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*