zambesc.com RSS Feed

Mirosul neplacut se pedepseste conform legii

Nu e vorba de vreo lege noua, nu la noi. Insa exista tari in care daca ceva nu miroase bine poti fi pedepsit. Zilele acestea un tribunal italian a amendat cu 2000 euro o familie. Pentru ca acestea gateau mancaruri care atacau olfactiv vecinii. Cu alte cuvinte daca ce faci tu pute, iti dam amenda. Poti sa fii tu masterchef, bucatarul lu peste prajit ca tot amenda primesti. Asteptam si noi o astfel de lege, ar fi extrem de utila, cred ca ar creste numarul calatorilor in autobuze, tramvaie, metrou. Si aceasta nu pentru ca acum se gateste in mijloacele de transport, noi ne confruntam cu alte mirosuri. Iar mirosurile la care ma refer sunt de-a dreptul ,, socante”, iti epileaza nasul in interior, risti sa intri in transa. Acum sa nu va ganditi ca toti cei care merg cu mijloacele de transport in comun au aceasta problema, e suficient un singur alergic la apa si sapun. Si gata in ziua respectiva esti terminat, in cel mai bun caz iti revii in doua ore. Sau ajungi sa ai halucinatii si te crezi Harry Potter, vreo 4 ore.

Cat priveste legea care pedepseste mirosul, momentan nimic de genul pe la noi. Inca mai avem persoane care fac dus cu servetele umede. Si aceasta in cazuri fericite. Ploaia ne ajuta si ea din cand in cand, cu toate astea put multe lucruri, unele nu la propriu…Dar in concluzie tot la greata se ajunge.

2 Comentarii
  1. David :

    A zis pe data de 11 mai, 2017

    La noi mai toate put, cu cat msi multi bani la mijloc cu atât duhoarea creste.

  2. Daniel :

    A zis pe data de 17 mai, 2017

    Sigur ca ar fi utila…interesant este de vazut cat de CURATI sunt cei care vor fi pusi sa aplice aceasta lege…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*