zambesc.com RSS Feed

Mireasa pentru cine ?

Nu e vorba de vreo emisiune tv, ci de o intamplare reala. In aceste zile am facut un traseu destul de lung prin tara. Aproape 2000 de kilometri in zig zag..happy..dupa un timp ajungi sa te plictisesti, sa fii indiferent la ceea ce este in jurul tau. Adica treci cu masina fara sa te gandesti la ceea ce vezi. Insa in aceasta delegatie am avut un mic soc. Undeva inainte de Gura Humorului cu vreo 20-25 de kilometri, intr-o zona fara case, drumul era liber, doar eu pe sosea, totul parea pustiu, cand dintr-o data vad o mireasa care alearga pe camp. Nu stiam ce sa fac sa pun frana, sa sun la 112..parca era o secventa dintr-un film de groaza..Intoarcerea mortilor vii..happy..nu ca mireasa ar fi aratat urat, nici nu am vazut-o bine la fata.

poze haioasepoze haioase mireasa

Insa totul nu se lega, mireasa pe un izlaz intre localitati…am franat totusi, atunci am realizat ca de fapt era o sedinta foto. Pe langa mireasa care facea ,, balet” era si un mire care dadea indicatii la un fotograf, iar dupa cateva tufe aveau si masina. Nu sunt obisnuit sa vad sedinte foto cu mirese in astfel de locatii, mai ales ca vremea nu era una foarte placuta, ba chiar mohorata cu un pic de ceata.

Dar in ultimul timp se pare ca e o moda in a face sedinte foto in locuri cat mai atipice de multe ori. Ba mai mult, imi spunea un fotograf ca unele cupluri fac sedinte foto dupa 2-3 saptamani de la nunta, ca la nunta sunt prea stresati si nu ies bine in poza.

Mai ramane sa se repete si cateva scenete de la nunta, gen primarie, biserica, tort, sau furtul miresei, bataia intre nuntasi..big grin

, , , ,
Un Comentariu
 1. cian :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2013

  laughing))
  repetatul cu bataie intre nuntasi nu cred ca ar fi o problema se gasesc destul de repede pretendeti laughing
  daca nu gasesti pe nimeni, vii in bucuresti si mergi in trafic 10 min ca sigur sare unul la bataie laughing
  traiasca taranii din trafic
  Daca vrei sa repeti noapte nuntii si ai o mireasa frumosica, dar mirele a fugit de ea poti apela la mine
  CALL ME laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*