zambesc.com RSS Feed

Minunea de la Timisoara

In final, dupa multi ani si ani, timisorenii se bucura de o minune. Nu va speriati, nu si-a dat demisia Primarul Robu, si nici Dragnea nu s-a cazat pe strada Popa Sapca. Nu, de astazi insa timisorenii si nu numai au o toaleta publica functionala in centrul orasului. Gata cu pisu la McDonalds sau in alta parte contra o cafea. S-a deschis o toaleta publica, unde puteti apela cu incredere si gratuit.

Situatia era penbila si greu de inteles de oricine, dar mai ales de un turist caruia nu i-a picat bine tochitura traditionala romaneasca. In astfel de situatii sigur se lasa cu urme de frane pe lenjerie, daca oaspetele orasului nu cunostea faptul ca anumite treburi timisorenii sunt obligati sa le faca doar acasa. Evident cu mici excepti, care se numesc accidente. Dar de acum gata cu fuga catre casa, cu trecut pe rosu, din cauza ca nu te mai poti tine. In centrul Timisorii poti ocupa oricand un tron si rezolva problema. Evident si tronul trebe sa fie liber. Nu de alta, dar fiind gratis, s-ar putea sa avem surprize, ca la tigaiile ce se dau la oferta.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*