zambesc.com RSS Feed

Ministrul Justitiei Florin Iordache intr-un interviu pentru Zambesc.com ne spune de ce trebuie sa fie gratiat Dragnea

Astazi am avut o deosebita placere sa il intalnesc persoanal pe domnul Florin Iordache Ministrul Justitiei. Daca alte canale media il blameaza si acuza ca nu raspunde la intrebari, sa stiti ca nu este asa, domnul Florin Iordache este un om cu o cultura remarcabila si raspunde la intrebari. Mai greseste din cand in cand din punct de vedere gramatical, insa nu se lasa, este un luptator.

Iata si conversatia noastra :

Zambesc.com – Va rog sa ne spuneti de ce credeti ca este nevoie de gratiere ?

Florin Iordache
– Danga-langa, langa-danga
Suna-n asfintit talanga,
Si de la pasune, iaca
Tacticoasa vine vaca.
Nu mai vrea sa umble creanga,
Vine-acasa, danga-langa….

Zambesc.com – Se pare ca acesta a fost tot interviul. Domnul ministru se grabeste, are de invatat si alte texte pentru a putea raspunde la intrebarile reporterilor.

Ulterior am primit si un raspuns pe mail, la intrebarea noastra. Iata explicatia/raspunsul:

„Domnul Dragnea este acuzat de fals intelectual, iar eu Ministru al Justitiei nu sunt de acord cu acest lucru. Ar fi o greseala ireparabila sa trimiti pe cineva la inchisoare pe nedrept. Domnul Dragnea nu poate fi acuzat de fals intelectual, pentru ca nu este intelectual. Domnul Dragnea este un taranoi de la Teleorman, nu intelectual.”

In contextul acestor clarificari, cred eu ca domnul Ministru al Justitiei Florin Iordache are perfecta dreptate. Domnul Dragnea nu este intelectual ci un taranoi.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*