zambesc.com RSS Feed

Mihai Sturzu in actiune pe Facebook direct din parlament

Nu stiu cati va mai aduceti aminte de ,, conflictul “ meu din timpul campaniei electorale cu sustinatorii deputatului Mihai Sturzu, adica Mihai de la Hi-Q. Acum cateva luni era doar un cantaret fara voce, astazi un mare demnitar roman care va face minuni pentru noi. Ieri seara l-am zarit pe un post de stiri cum domnul deputat naviga pe Facebook in timpul unei sedinte….Stiu nu e mare lucru, unii dorm, alti se joaca pe net, unii urmaresc filmulete deocheate….asta e viata de parlamentar in Romania.

Probabil se vor gasi sustinatori care vor spune ca domnul deputat socializa cu masele care l-au votat..O fi asa, nu cred. Pana la urma de asta avem parte daca ,, aducem ‘’ in parlament oameni cu valoare ,, fara numar’’…adica zero. Sper doar sa nu isi bage nasul prin vreo lege, altfel riscam maine, poimaine sa avem ,, almanahe ‘’ in loc de constitutie.

, , , ,
6 Comentarii
 1. Bogdan :

  A zis pe data de 20 februarie, 2013

  Oricum noi avem in parlament numai oameni care nu fac nimik. Unu in plus, unu in minus nu mai simntzim happy

 2. dePop :

  A zis pe data de 20 februarie, 2013

  Da, ai dreptate insa eu ma asteptam ca cei din generatia mea sa fie altfel…ca doar in campanie muta muntii…

 3. nic :

  A zis pe data de 20 februarie, 2013

  ce sa faca si el altceva…la cat timp liber are….

 4. Matei :

  A zis pe data de 20 februarie, 2013

  Pe asta il mai stie lumea de la tv dar cati strungari si alte cele care n-au de-aface cu politica si binele tarii sunt prin parlament si asteptam noi sa faca ceva pentru noi…

 5. Criss :

  A zis pe data de 22 februarie, 2013

  Face si el un ban cinstit. Ce aveti cu bietul de el? tongue

 6. Daniel :

  A zis pe data de 23 februarie, 2013

  Mai dePop, tu esti un tip istet, inca mai crezi ca in Romania se mai poate schimba ceva? Niciodata! Si sti de ce? Pentru ca Turcescu merge la Eurovision, Becali conduce Steaua, tipul asta merge in Parlament…E chestie de mentalitate! Asta n-o poti schimba, e clar!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*