zambesc.com RSS Feed

Microsoft Live mai bun decat Google

Cel putin cand vine vorba de harti online, serviciul oferit de Microsoft – maps.live.com e mult superior din unele privinte fata de cel oferit de Google – maps.google.com.
Ca o demonstratie, folosind maps.live.com pot vedea orasul Moreni cu un nivel ridicat de zoom. Imi vad chiar si blocul destul de clar.
Cu putina atentie cred ca imi vad si balconul. happy

, ,
3 Comentarii
 1. inistea :

  A zis pe data de 5 octombrie, 2008

  Mda, se pare v’o nimerit Microsoftu ca un hatâr turcesc pe la Moreni tongue La Alba-Iulia nu am avut norocul ăsta, deocamdată. Steaua cetăţii medievale e superbă pe Google Earth, dar zero vizibilitate pe LiveSearch Maps (beta)… În ce priveşte Parisul însă, hărţile de pe LiveSearch Maps (beta) sunt net superiore în calitate (pixeli, culoare, luminozitate – altitudinea maximă pare însă să fie aceeaşi). Probabil că în scurt timp concurenţa între două servicii va fi acerbă, în profitul nostru. happy

 2. Reclama24.ro :

  A zis pe data de 6 octombrie, 2008

  Poate, dar in alte scopuri Google e mult mai performant

 3. Fishpicker :

  A zis pe data de 7 octombrie, 2008

  Hai sa fim seriosi doar din cauza hartilor? Nu pot spune ca este un serviciu atat de important incat sa detroneze google in urmatorul deceniu. Poate daca ar avea siÄrzteverzeichnis inclus ar mai merge.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*