zambesc.com RSS Feed

Mici in fata blocului

Azi, cand ieseam pe afara, am vazut niste idioti facand mici in fata blocului. surprise
Mi-a fost sila sa ma intorc ca sa le fac poze dar va descriu pe scurt peisajul.
In fata blocului meu e o parcare destul de marisoara si putin mai in stanga un alt bloc. In jurul acestui bloc exista o fasie de spatiu verde de aproximativ 3-4 metri. Exact pe spatiul ala verde s-au gasit gospodarii sa faca mici. Adica nu inteleg, prefera sa faca mici inconjurati de caini vagabonzi si de mesteri care isi repara/tuneaza masinile ? Mai exista si riscul sa se apuce vreo gospodina de scuturat paturile din casa.
Despre nesimtirea lor ca fac fum de intra la toata lumea in casa nici nu se mai pune problema deja.

Chiar nu ii inteleg, cand in 5 minute de mers pe jos poti ajunge pe deal. Aer curat, verdeata, liniste, peisaje, etc… Ei aleg sa faca mici in fata blocului.
Sper ca era expirata carnea aia de mici. sick#8222;

, ,
Un Comentariu
  1. AM :

    A zis pe data de 24 mai, 2012

    Tipic romanesc! Sa vada vecinii cat de bine o ard eu..3 meci pe gratar si un Noroc la 3L.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*