zambesc.com RSS Feed

Mergi cu viteza, se confisca masina

Astazi vraciul Ponta a aruncat o petarda, evident fara fum si miros momentan, doar cu oarece iz de creier ars..putin creier si acela ars. Ideea sau petarda e una buna ca doar e copiata de la altii, insa in opinia mea nu se poate aplica la noi. Vraciul propune ca masinile care depasesc o anumita viteza sa fie confiscate…personal sunt perfect de acord. Insa nu prea cred ca vreodata in tara asta se va confisca, pedepsi o puslama a unui activist de partid, indiferent daca e in opozitie sau la putere.

Cat priveste pe restul lumii, adica pe cei care conduc Tico, Logan sau alte mijloace de transport, sigur politia va fi calare pe ei cu lege sau fara lege. Daca ar fi sa urmarim pe cei care ridica masinile parcate neregulamentar de exemplu, am constata ca ,, istetii’ nu ridica niciodata un Q7, A6, X5 sau alte masini accesibile celor care nu prea muncesc…in fine, astept legea cu confiscarea masinilor.

De asemenea astept si detalii, ma gandesc ca nu vor fi atat de prosti incat sa confiste si masinile furate care au mers cu viteza, nu de alta dar daca nu precizeaza in mod special acest lucru, sigur se va gasi cineva de la Politaia Locala sa le confiste si pe acelea.

Mai sunt si masinile inchiriate sau luate in leasing…cu alea ce se intampla ?..la fel se confisca ? Daca e asa atunci multi indivizi care vor dori sa scape de leasing vor merge cu viteza. Plus masinile pe firma….

Daca de maine s-ar aplica legea cu pricina in mod corect, politia ar trebui sa isi deschida un talcioc de masini. Iar in mare parte politistii ar trebui sa ramane si ei fara masinile personale, repet daca am aplica legea. Dar la noi nu se va intampla asa ceva, cel putin nu in urmatorii 50 de ani. Avem reguli pentru cei ,, fara aparare”, cei fara pile, partide si alte cele.

, , , ,
6 Comentarii
 1. nice :

  A zis pe data de 9 mai, 2013

  Da, sunt de acord cu legea asta…poate asa nu vor mai fi atatea accidente…

 2. Stefania :

  A zis pe data de 9 mai, 2013

  Foarte interesanta noua „veste” dar nu si foarte incantatoare. Cred ca atunci cand se hotaraste sa se dea o noua lege ar trebui sa se tina cont de anumite aspecte foarte importante: egalitatea in fata legii si problemele care le-ar ridica lipsa unei legi. Necesitatea aparitiei unei legi ar trebui sa se defineasca si prin importanta subiectului reglementat, daca exista alte probleme sociale care se pot rezolva inaintea acestuia.

 3. Bogdan :

  A zis pe data de 9 mai, 2013

  Sa se interzica mersu cu masina in Romania, happy

 4. Ana- :

  A zis pe data de 9 mai, 2013

  nu v-ati prins pana acum ca in romania legea nu e pentru toata lumea?

 5. Yamasha :

  A zis pe data de 11 mai, 2013

  nu cred ca se poate asta, mai ales cu legislatia din Romania…sunt doar fantezii, ca ala cu sens unic pe dn1…

 6. Mina :

  A zis pe data de 24 mai, 2013

  La noi in tara totul este posibil si imi place ca ai subliniat chestia cu Masini de inchiriat sau Masini luate in Leasing………………O tara de kkt cu legi de kkt. Bafta si numai bine!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*