zambesc.com RSS Feed

McDonalds vine cu trei meniuri noi

Dupa mici cu mustar si alte improvizatii, McDonalds vine si cu alte produse care sa completeze meniul. Deci in curand vom putea comanda creveti prajiti, tortilla greceasca si sendvisul Grande Italiano. Ce mai, o sa avem de toate, iar daca tot se completeaza meniul, vin si eu cu cateva propuneri :

– Ciolan cu fasole, ar trebui sa fie cap de lista, iar la acest meniu in loc de jucarie clientul sa primeasca un parfum. Nu de alta dar dupa un astfel de meniu orice persoana ajunge sa isi dea aere…

– Sarmale cu mamaliguta, cu acest meniu McDonalds se poate reprofila, adica nu vor organiza doar zile de nastere pentru copii, ci nunti, botezuri si alte cele.

– Ciorba de burta, dupa o betie la nunta sigur multi clienti vor dori sa se refaca cu o ciorba de burta.

A, era sa uit, va trebui remodelat interiorul localurilor McDonalds, e nevoie de un mic podium pentru formatie, cantareti, si foarte important mese mai solide, manelistii se urca pe mese si mai toti au gabarit depasit…Succes McDonalds in noua strategie..sigur veti reusi.

, ,
Un Comentariu
  1. Ionut :

    A zis pe data de 12 iulie, 2013

    Nu am citit detaliile aferente insa cred ca modificarea a venit mai intai la magazinele de pe extern…Oricum, eu sunt curios de Grande Italiano insa doar odata o sa-l comand, incerc sa renunt la fast-food.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*