zambesc.com RSS Feed

McDonalds Bacau – produse cu gust si miros dubios

Din cand in cand atunci cand sunt plecat cu probleme de serviciu prin tara, poposesc la cate un McDonalds. Asta mai mult din cauza faptului ca nu prea dispun de timp si aveam cat de cat incredere ca produsele nu sunt expirate. Ca nu sunt tocmai sanatoasea e alta poveste, mai facem cate un compromis periodic. Miercuri s-a nimerit sa fiu prin Bacau, m-am oprit la McDrive Bacau, unde am comandat meniul cu aripi pui, singurul meniu pe care il servesc la McDonalds.

Am luat la pachet comanda..mare greseala. Spun asta pentru ca am avut o supriza nu tocmai buna, partial aripile de pui aveau miros de stricat si un gust care nu era deloc ok. Nu toate cele sapte bucati din meniu ci doar doua, bine ca nu am nimerit din prima produsul problema, asa am putut constata ca o parte din produsele stricate sunt ,, strecurate” printre cele bune.

Sincer nu ma asteptam la asa ceva din partea McDonalds, este pentru prima data. Greseala mea a fost faptul ca am luat la pachet meniul si implicit am plecat mai departe, altfel chiar as fi vrut sa discut cu domnii de la McDonalds..pacat ca si in aceasta retea de localuri se lucreaza romaneste.

, ,
4 Comentarii
 1. M.A. :

  A zis pe data de 5 iulie, 2013

  Tot mai des se aud chestii de genul despre Mc in ultimul timp, omida de acum cateva saptamani , azi am mai vazut o poza cu un vierme in mcpuisor..

 2. Roscova Alexandra :

  A zis pe data de 6 iulie, 2013

  McDonalds Baia Mare, la fel ca cel din Bacau. Produsele au un miros foarte ciudat si preturile sunt foarte mari si sa nu vorbesc de personal care te scuipa in fata.

 3. alina :

  A zis pe data de 7 iulie, 2013

  pai se romanizeaza si ei, de atatia ani in tara- din anii 90, capata din obiceiurile noastre

 4. Ionut :

  A zis pe data de 10 iulie, 2013

  Din nefericire, aspectul ‘romaneste’ a inceput sa defineasca munca facuta prost happy Nu mai mananc de mult timp de la MC..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*