zambesc.com RSS Feed

Master Chef mai slab, mai prost

In aceasta seara a inceput Master Chef, mult trambitata versiune noua. Din pacate emisiunea se prezinta mult sub editiile trecute. Juratii pierduti in spatiu, mai toti incercau sa imite pe cei din trecut. Fara succes evident, emisiunea e una si mai sociala decat ultima editie. Cu alte cuvinte daca vrei sortul iti trebuie una din urmatoarele calitati :

– sa fi supravietuitor dupa inundatii
– scapat de la Cernobal
– sa nu ai mama, adica sa te fi nascut o vecina
– participant la primul razboi mondial
– lucrator la wc-uri prin Italia, Spania
– sa fii plecat cu sorcova de acasa. Deci obligatoriu plecat de acasa pentru momente lacrimogene si plecat cu sorcova pentru spectacol.

Daca nu te regasesti in lista de mai sus nu esti bun bucatar, deci nu ai ce sa cauti la Master Chef. Deci s-a dus si ultima emisiune romaneasca urmarita de mine. Probabil pe viitor vor mai schimba ceva la Master Chef, adica vor face editii tematice, ceva in genul:

– Master Chef la care pot participa pensionari care mananca o data la doua zile.
– Master Chef la care pot participa doar cei care au fost tepuiti de camatari.
– Master Chef la care pot participa doar cei fara adapost.

Ce mai, avem televiziune nu gluma, daca nu e o poveste despre morti, raniti, abandonati, atunci nu e la un post tv romanesc.

, , ,
3 Comentarii
 1. Olix :

  A zis pe data de 21 septembrie, 2014

  Emisiunea nu avea cum sa fie mai buna, se vedem ce se întâmpla la antena 1. Ar trebui sa aibă succes, sa bată Master chef de la pro tv.

 2. Karla :

  A zis pe data de 30 septembrie, 2014

  Nu e cea mai proasta editie, ci e dezastru, zero.

 3. Andreea :

  A zis pe data de 12 octombrie, 2014

  Toti ne-am obisnuit cu farfurii aruncate, glume. Astia sunt seriosi.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*