zambesc.com RSS Feed

Master Chef 2

A inceput emisiunea mea preferata, sau cel putin asa a fost la prima editie. Primul minus pentru ce de-a doua editie Master Chef: e prea mult sirop, nu la retete ma refer, ci la fazele siropoase. Prea multe lacrimi, sper ca aceste momente sa nu duca emisiunea in alta directie. Personal sunt satul de atata sensibilitate, la stiri, emisiuni, peste tot. Ajungem sa ne plangem de mila si atunci cand ar trebui sa ne simtim bine. In rest emisiunea promite, sper sa fie cel putin la nivelul primei editii.

Surprinzator e faptul ca multi dintre cei care s-au prezentat la Master Chef 2 parca nu au vazut prima editie, au venit cu semipreparate. Poate asta e si farmecul emisiunii, multi vad dar nu toti pricep. Mai ramane categoria celor umiliti, nu am inteles de ce sa faci asa ceva, ma refer la cei trei bucatari..penibil.

Astept si eu Master Chef varianta ,, specialisi in oua prajite “…….poate ma inscriu si eu happy.

6 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 6 martie, 2013

  au inceput ca americanii, cu faze de genul sensitive…prefer ca show-ul sa fie despre ce e vba in el nu de emotii…

 2. Roxana :

  A zis pe data de 6 martie, 2013

  Si eu ma bucur ca a inceput! O asteptam! happy Da, am remarcat si eu ca au venit cu paste fierte, legume mexicane si am mai vazut si foaarte mult orez! happy

 3. dePop :

  A zis pe data de 6 martie, 2013

  Roxana@

  Asta spuneam si eu semipreparate…desi data trecuta au penalizat asa ceva.

 4. Ionut :

  A zis pe data de 6 martie, 2013

  Cel mai tare a fost tipul din Vietnam si ‘sotul’ pe care si-l dorea laughing

 5. gari :

  A zis pe data de 7 martie, 2013

  asa e scenariul …. crezi ca toate emisiunile sunt pe bune ?

 6. bil :

  A zis pe data de 7 martie, 2013

  A fost amuzanta emisiunea, abia o astept pe cea de saptamana viitoare! Sa vii cu ciorba de burta in halul ala e pur si simplu gretos


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*