zambesc.com RSS Feed

Masinile M.A.I. in trafic

Traficul rutier este locul unde cu greu ma abtin sa nu imi sara ,, mustarul”. Nu ma enervez de la sine sau de la vreme, dar nu pot sa accept cand un idiot te dubleaza la semafor sau iti taie calea fara macar sa te avertizeze. Din pacate strazile sunt pline de indivizi care nu au habar ce presupun regulile de circulatie. Ceea ce este insa mai grav este ca avem numeroase autoturisme care apartin unor institutii de stat, la volanul carora se afla cate un inconstient.

Intamplarea de astazi e doar un exemplu din cele cateva zeci care se intampla in fiecare zi. Deci astazi aflandu-ma la un semafor care indica culoarea rosie, in stanga mea era o banda care ducea la dreapta, iar in dreapta banda care duce inainte la fel ca si banda pe care eram eu. Se face verde, iar masina M.A.I accelereaza si in loc sa mearga la stanga cum era obligatoriu, imi taie calea si se duce inainte. Ce pot sa spun, noroc ca nu m-a lovit, ……si cateva complimente soferului de genul : idiot, cretin, nesimtit si multe altele….dar probabil degeaba.

Iata si autoturismul cu pricina:

Daca vedeti autoturismul in trafic feriti-va,…sofer periculos, inconstient..etc.

, ,
7 Comentarii
 1. ciprian b. :

  A zis pe data de 2 octombrie, 2012

  masinile astea nu numai ca nu contribuie cu nimic la tafic pt dezaglomerare, ci ingreuneaza traficul

 2. Ovidiu :

  A zis pe data de 2 octombrie, 2012

  Niste nesimtiti, altfel nu ai cum sa le zici, cred ca pot face ce vor daca sunt in politie.

 3. Roxana :

  A zis pe data de 2 octombrie, 2012

  Nu ma mai mira nimic! Ei si ambulantele fara urgente! happy

 4. Ana- :

  A zis pe data de 2 octombrie, 2012

  traficul a devenit horror in ultima vreme, iar cand ii vad pe astia de la MAI imi vine sa-mi iau zborul din tara asta!!!!

 5. Ome :

  A zis pe data de 2 octombrie, 2012

  Eu facusem un atac de panica pe trecerea de pietoni, in mijlocul drumului, din cauza unei masini de interventie care a dat drumul la sirene chiar langa mine sa isi justifice si faptul ca a zburat milimetric pe langa mine, prin fata mea, in timp ce aproape trecusem trecerea de pietoni. Imi pare rau ca nu am avut timp sa reactionez ca sa le iau datele de identificare, ca ii reclamam fara sa ma mai gandesc. Asa ceva nu se poate. Daca era un mos, sg dadea ortul popii, avand in vedere ce am putut simti io la 25 de ani….

 6. dePop :

  A zis pe data de 2 octombrie, 2012

  Masina de mai sus nu are nici girofar, deci nu are scuze,..doar tupeu.

 7. Corina :

  A zis pe data de 3 octombrie, 2012

  Sunt incadrate la vechicule de categoria B?
  Daca da, sa fie vro 10-20 de deasta intr-un oras cred ca e jale, s-ar da o lege impotriva lor …


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*