zambesc.com RSS Feed

Masinile de pe Olx mai ieftine decat cele de pe Mobile

De cateva saptamani ,, rasfoiesc ” site-urile de vanzari auto. Caut si eu o masina, ceva nici prea si nici foarte, foarte. Adica pana in 4000, maxim 5000 euro. Initial am zis ca e simplu. Vad si daca imi place iau. Insa lucrurile sunt extrem de ciudate. O masina pe Olx-ul romanesc este mai ieftina decat o masina de pe site-ul Mobile nemtesc. Ma refer la o masina care sa fie acelasi model si kilometraj aproximativ la fel. De fapt masini cu kilometraj ca in Germania nu gasim nici daca cautam cu lumanarea, adica kilometraj peste 400 de mii. La noi mai toate masinile au undeva sub 200 de mii la bord, rar iti ofera cineva o masina nerulata in tara care sa aibe peste 200 de mii de kilometri. Analizand un pic situatia, pana la urma exista cateva explicatii.

De ce intineresc masinile aduse in Romania ?

– Masinile aduse din Germania in Romania sunt conduse doar de pensionari, babute, etc. Iar odata schimbat soferul cu un handralau samsar roman, kilometrajul intinereste si el.

– Mai toti samsarii pana sa ajunga la destinatie trec prin cateva statiuni romanesti de renume mondial, gen Herculane, Caciulata, Amara. Pai o cura la Amara te intinereste cu 20 de ani, 200 de mii de kilometri la o masina sunt un fleac.

– Posibil sa fie si de la energiile Carpatilor, stiti voi, de cele care tot povesteste Oreste.

– Sau cine stie poate intermediarii vin cu spatele din Germania ..

In fine, exista o groaza de explicatii pertinente, pacat ca nemtii nu vor sa cumpere masini rulate din Romania, ca ajungeam numar 1 in lume la acest capitol.

Un Comentariu
  1. David :

    A zis pe data de 10 octombrie, 2017

    Mașinile vândute in România afișează doar kilometru parcurși in curba.. Restul e secret happy .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*