zambesc.com RSS Feed

Masina fara roti

Probabil cand auziti fraza masina fara roti, va inchipuiti o masina pe butuci. Nu despre o masina pe butuci vreau sa vorbesc, ci despre o masina careia ii lipseau doua roti insa aceasta rula cu viteza pe sosea. Ieri am facut un drum intre Timisoara si Lugojsi la un moment dat, apare in fata mea un camion caruia ii lipsesc doua roti din partea din spate. Se poate vedea si in imaginea de mai jos :

Probabil pare ceva banal, camionul avand o gramada de roti, ce mai conteaza…Insa nu e chiar asa, o astfel de conserva este criminala in trafic. Incerc sa imi inchipui o frana brusc, sau un viraj brusc..nenorocire. Dar ce sa ii faci, asta e la noi, afara cred ca ar fi fost arestat inconstientul care conduce asa ceva.

,
9 Comentarii
 1. Raducu :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2012

  Si uite asa apar accidentele… Intr-o curba situatia devine periculoasa si pot aparea victime.

 2. Alina :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2012

  Sincer, este de puscarie ce sa mai! Masina respectiva nu mai indeplineste sub nici o forma normele pentru care a fost lasata sa umble pe drumurile nationale! Tot ce sper este ca din drumul asta sa fi scost banii necesari sa-si puna niste pneuri macar second hand daca nu noi!

 3. Gratian :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2012

  Sa ne miram de ce mor oamenii in acciedente, uite un caz..

 4. aia eu :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2012

  Ca in bancul ala, era o patrula de politai in masina, de craciun, le sara o roara. Ala din dreapta striga „Roata maiiii”, si toti in cor : „Ia mai urati maiiiiii”

  Ca in Romania pe nici unde

 5. Billy :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2012

  Oh my… Se vede si dupa numar ca baiatul e No [L]i[M]i[T]. Frumoasa tara avem straight face

 6. anca mihaela :

  A zis pe data de 14 octombrie, 2012

  De ce sa ne mai minunam? Politia are treaba sa iti dea zeci de milioane amenda daca te prinde fara rovinieta sau daca ai depasit viteza.
  In schimb pericole publice ca cel din imagine, fac pariu ca nu au fost oprite de nici un politist.

 7. Cristi :

  A zis pe data de 14 octombrie, 2012

  Eu zic ca soferii astia sunt fortati sa mearga pe drumuri cu aceste camioane nesigure de catre patroni. Si asta se intampla in Romania si nu e ceva neobisnuit. Camionul era incarcat cu ceva?

 8. dePop :

  A zis pe data de 14 octombrie, 2012

  Cristi @

  Nu am putut sa disting daca e plin sau gol, cum se vede are obloane foarte inalte. Ideea e ca pe ruta respectiva, Timisoara-Lugoj, saptamanal cate 1-2-3 accidente, in mare parte foarte grave. Cu cateva zile in urma a fost accident cu doi decedati.

 9. Laurentiu :

  A zis pe data de 17 octombrie, 2012

  Vorba aia..bomba cu ceas…ce se intampla oare daca ii sarea si una dintre rotile ramase? straight face


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*