zambesc.com RSS Feed

Masaj erotic, pe Facebook

In cautare de clienti pentru salonul lor de masaj erotic, oamenii care se ocupa de promovarea lui au trecut la „racolari” si pe Facebook.
Asa ca m-am trezit cu urmatorul mesaj.

Daca vrei sa te relaxezi, sa evadezi din viata cotidiana,sa incerci lucruri noi si sa fi rasfatat…te invit sa vi la o sedinta de masaj erotic, unde te vei simti cu totul special…….Pentru ca sunt profesionista in arta masajului erotic te voi rasfata cu un masaj de relaxare, apoi cu ajutorul ambientei,a melodiilor senzuale, si a atingerilor mele delicate , vom trece mai departe la body masaj….urmat de masajul erotic….ce te va face sa te simti unic…..,fericit….,implinit…..!
Salon: Jade Palace

, ,
2 Comentarii
  1. Paula Dinu :

    A zis pe data de 2 noiembrie, 2010

    Bla bla… laughing

  2. helena69 :

    A zis pe data de 10 noiembrie, 2010

    Asta da laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*