zambesc.com RSS Feed

Marele miting din Piata Victoriei

Cand am trecut eu prin zona, pe la 9.30, mitingul din Piata Victoriei inca nu incepuse.
Jandarmii pregateau dispozitivele, circulatia era deviata sau in unele locuri blocata si manifestantii se indreptau incolonati spre centrul pietii.
Aveau si o scena destul de mare amplasata pe acolo. Asa, cam ca la un concert.

Miting in Piata Victoriei

Sunt curios, demisioneaza sau nu guvernul? thinking

, , ,
4 Comentarii
 1. VitanMusic.ro :

  A zis pe data de 19 mai, 2010

  sigur nu demisioneaza , asta ar duce la alte luni de intruniri la parlament , sa vina alt guvern dureaza mult , sedinte care dureaza pana in octombrie , cine plateste salariile pana atunci ?

 2. Jocuri :

  A zis pe data de 19 mai, 2010

  S-o fi rezolvat ceva cu mitingul asta?

 3. msrp :

  A zis pe data de 19 mai, 2010

  Normal ca s-a rezolvat: S-a rezolvat, nu se poate!

 4. Mihai Likar :

  A zis pe data de 19 mai, 2010

  Urla sindicalistii si iar urla da cand le-au marit salariile si pensiile ca era an electoral cat de bine le era? de unde sfanta Iadeundenui să le dea salarii că deficitul bugetar e tot mai mare.Freacă frunza toată ziua si vor bani..sa se angajeze in sectoru privat tată să mănance frecuş pentru banii pe care ii iau da să facă treabă,să merite banii că nu mai suntem in comunism cand era totul laolalta…SUNTEM TARA DIN UE CU CEI MAI MULTI BUGETARI.AFARA CU EEEI.LA CAPSUNI IN SPANIA FRATILOR.COT LA COT CU BOC BUNÎNŢELES CĂ SI EL E UN INCAPABIL SI A MĂRIT SALARIILE SI PENSIILE SĂ FIE VOTAT SI AMU TRE SĂ TAIE


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*