zambesc.com RSS Feed

Marele actor Mircea Diaconu este atras de haznale, ii place tot ceea ce este imputit

Imi plac mai toate filmele in care joaca Mircea Diaconu. Tot timpul l-am considerat ca fiind un actor din grupul celor de elita, chiar daca de foarte multe ori prin munca sa ajungea mai tot timpul pe locul doi. Uneori chiar si atunci cand ,, alerga ” de unul singur. Probabil si acest aspect a contribuit in transformarea lui Mircea Diaconu, in actorul Mircea Diaconu cel iubit si respectat de catre public.

Si tot de aici as spune i se trage iertarea pe care a primit-o de la public dupa ce si-a bagat degetele, pardon sotia in borcanul cu ,, miere”.

Pana la urma aceasta ,, intelegere” din partea publicului este una normala. 99% din romani ar fi procedat la fel, adica si-ar fi angajat neamurile, ca doar nu era sa dea banii la un strain. Cu toate aceste pacate, marele actor este nemultumit. Iar in consecinta s-a aliat cu cei de la haznaua tv, pardon Antena 3. O fi din razbunare pe ,, sistem”, habar nu am.

Cert e ca nu da bine, pana la urma lucrurie se oglindesc in fata publicului si nu a unora din sistem. Iar publicul sigur penalizeaza astfel de derapaje. Pacat ca un mare actor s-a coborat atat de mult, ba chiar s-a bagat intr-o mocirla imputita. Nu cred ca dupa astfel de balaceli in hazna se va putea curata vreodata de duhoarea Varanului.

Pacat, mare pacat, uneori e mai bine sa ramai ce esti si chiar sa pleci capul daca ai gresit.

, , , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*