zambesc.com RSS Feed

Mare eveniment la Timisoara – Prospero a ieftinit painea

In cateva randuri s-a intamplat ca sa-l critic pe cel mai mare producator de paine din Timisoara: firma Prospero. Criticile mele au fost constructive si pe buna dreptate spun eu…insa de fiecare data au existat comentatori, ba chiar mesaje pe mail care ma acuzau ca e vorba de rautate. Ca sa demonstrez contrariul, astazi voi scrie doar de bine despre firma Prospero.

Prospero Timisoara a ieftinit painea, cel putin asta am constatat eu. Nu stiu daca ieftinirea se aplica la toate sortimentele, dar ,,painea bunicii” pe care am cumparat-o eu aseara era mai ieftina cu 0,20 lei fata de ziua precedenta. Adica 3,8 lei fata de 4 lei. Deci cum eu iau zilnic cate o paine, asta inseamna o economie de circa 73 de lei pe an, inmultit cu 10 ani voi economisi 730 de lei.

Ce sa faci cu 730 de lei ?

Probabil voi pleca intr-o vacanta de vis, nu stiu inca ce sa aleg Paris, Coasta de Azur, sau o croaziera pe Nil..Problema e ca nu prea imi ajung cei 730 de lei economisiti in 10 ani. Dar am gasit solutia, vom manca 3-4 paini pe zi, astfel in 10 ani vom economisi de patru ori 730 de lei, adica circa 2920 lei…big grin…suficient pentru o saptamana la Paris.

,
2 Comentarii
  1. Ionut :

    A zis pe data de 12 iulie, 2013

    Hehe, direct la economii te-ai gandit laughing Marketingul asta face minuni!

  2. dePop :

    A zis pe data de 12 iulie, 2013

    Da, o super economie, milionar ma fac…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*